3 načina da se nosi sa depresijom preko kolumbusovog vikenda | BA.Superenlightme.com

3 načina da se nosi sa depresijom preko kolumbusovog vikenda

3 načina da se nosi sa depresijom preko kolumbusovog vikenda

Uvod

Da li patite od depresije? Jeste li u potrazi za načinima da se nosi sa depresijom nad ovom kratkom Columbus Day vikend? Razmotrite pokušavaju ova tri savjeta kako nositi s depresijom.

load...

Žurnalizovanje In Your Back Yard Na Columbus Day vikend

Na prvi komentar, možete časopis u svom dvorištu na Columbus Day vikend. To vam može pomoći da upravljate misli imate. Dobro je da se časopis. To vam može pomoći da se oslobodite negativne misli i osjećaje iz vašeg uma. To je oblik detoksikacije i pojašnjenja.

Meditacija In Your Spavaća soba

Osim žurnalizovanje u vašem dvorištu na Columbus Day vikend, meditacija u vašoj spavaćoj sobi je još jedna aktivnost možete učiniti Columbus Day vikenda. Na primjer, možete preuzeti besplatnu aplikaciju s promjenom godišnjih doba ili pasivne progresivno opuštanje mišića. Pobrinite se ili meditacija Aplikacija je besplatna. Meditacija aplikacije mogu biti skupi. Postavili dodijeljena vremena za meditira u vašoj spavaćoj sobi, bilo da je to ujutro ili noću, ili tokom popodneva.

load...

Vježba u određenom trenutku tokom dana u Columbus Day vikend

Osim žurnalizovanje u vašem dvorištu i meditirajući u spavaću sobu, važno je i da ostvare u određenom trenutku tokom dana u Columbus Day vikenda. Sa ovim što je rekao, ne bi lijen i opušten tokom praznika. Pronađite vremena da se ostvare, bilo da se radi ujutro, popodne ili navečer nakon večere ili čak i prije večere. Da budem precizniji, ostvaruju oslobađa endorfine, koji poboljšava raspoloženje. To će smanjiti svoje šanse da postane depresivan i ostati depresivan. Ne morate da se uključe u maratonu da iskuse dobrobiti vježbe. Jednostavno, vrše za 2o minuta dnevno. To će učiniti. Možete ići u šetnju ili trčanje.

Zaključak

Da biste završili ovaj članak, su navedena tri savjeta za osobe sa majorom depresivni poremećaj da prevaziđe epizoda depresije u Columbus Day vikend. Oni uključuju: žurnalizovanje u svom dvorištu na Columbus Day vikend, meditirajući u svoju spavaću sobu, pored ostvarivanja na određenom trenutku, bilo da je u toku dana, uveče, ili noću. Sve ove komponente uključuju brigu o sebi. Važno je da se časopis. Važno je da meditira. Važno je da se uključe u ostvarivanju za brigu o sebi, kao dobro. Sva tri od ovih saveta će vam omogućiti da se uključe u brigu o sebi u Columbus Day vikend sa svojim prijateljima i obitelji.

load...

Povezane vijesti


Post Depresija

Moj program od 12 stepeni protiv depresije za praznike

Post Depresija

Besplatna zaštita mentalnog zdravlja: kretanje izvan freeloader mentaliteta

Post Depresija

Bostonska bombardovanja: kako zadržavam svoje mentalno zdravlje netaknute pre i posle tragedije

Post Depresija

Moja depresija. Moj bes. Moja bejzbol palica

Post Depresija

Odmor i depresija

Post Depresija

Jessie close: šampion dual-dijagnoze

Post Depresija

Depresija, moje dostojanstvo i moj vrat

Post Depresija

Botox: novi antidepresiv?

Post Depresija

Prevencija samoubistava: kada se drugi amandman oporavi prvo

Post Depresija

Pogledajte Running Disorderict Run Attention Deficit. Pokreni pažnju Deficit Disorder, pokreni

Post Depresija

3 prirodna saveta za ublažavanje simptoma depresije

Post Depresija

Odlično uz navike veoma bednih ljudi