Depresija, moje dostojanstvo i moj vrat | BA.Superenlightme.com

Depresija, moje dostojanstvo i moj vrat

Depresija, moje dostojanstvo i moj vrat

Očekivanja su predumišljajem razočaranja.

Prestao sam u svoje tragove po prvi put sam čuo ovo. Whoa. Pusti me da razmislim o tome na trenutak. Četiri riječi. Wow. Nisam mogao kreda se većina razočaranja u životu na samo četiri riječi. Očekivao sam puno - posebno tokom praznika. Očekivao sam moje (sada bivši) muž da mi čita misli i znam šta sam htio pod drvetom. Očekivao sam od njega da se ponaša kao oni momci u glupa dijamant reklame.

load...

Očekivao sam sebi da se smirim i sretan i izgledati sjajna u pregaču, kao što sam otvorio vrata pećnice i izvukao ladicu kolačiće šećera da bih ukrasiti sa glazurom pištoljem i pametno prikazati na pločama da bih s ljubavlju dati svojim prijateljima i susjeda, koji je već dobio moju božićnu čestitku: "Kako je to uradila?" oni bi pitati. Očekivao sam sebi da sve to dok i dalje radi 40 sati nedeljno, odlazak u teretanu i radi veš.

Najviše od svega, očekuje sam da cijenim svaku prokletu posuti na svaki prokleti kolačić, svaki jebeni ukras sam strateški postavljeni na svaki jebeni granu tog drveta, svaki luk Vezao sam, svijeća Upalio sam i čarapa sam spustio. Prokletstvo. Klanjaju pred sobom, St. Christine, mučenik rade mame za vrijeme blagdana.

Očekivanja su predumišljajem razočaranja.

No sh #!% T.

No Božićne čestitke ove godine. Ja ću kupiti kolačiće u radnji. Ja ću rado sjediti i gledati moju kćer i njen dečko ukrasiti stablo bez savjete od mene o pravilnom svjetla i ukras plasman. Neću očekivati ​​malo tirkiz kutiju od mog muža jer nema muža, nema više.

Čekaj. Čekaj. Čekaj. Da li je pogrešno za mene očekivati ​​barem jedan poklon ispod jelke sa mojim imenom na njemu? Da li je pogrešno za mene očekivati ​​da prizna mojim naporan rad? Jesam li ja loša osoba očekivati ​​neko, negdje na umu da ja imam rođendan nekoliko dana prije nego što Isusom 'rođendan?

Mora postojati liniju negdje između mog dostojanstva i moje postaje otirač, zar ne? Ja dobiti vrlo zbunjeni o tome za vrijeme praznika. Ova konfuzija vezuje moja osećanja u čvorova. I ja smo se upoznali kroz mnogo, mnogo sati terapije, koji kao osjećaje otide, pa otide mozak kemije. A po vi stupa užasna, tamno depresije.

load...

Dakle, treba mi mala pomoć ovdje. Može li itko vidjeti liniju između mog dostojanstva i otirač? Ako možete, molim vas baciti nekoliko stotina onih treperi LED svjetla na to, tako da ne propustite?

load...

Povezane vijesti


Post Poremećaji ličnosti

Podrške grupe za ljude kojima je dijagnostikovan poremećaj Borderline ličnosti

Post Slavnost

Ally hilfiger olovke o tome da su institucionalizovane zbog lizme bolesti

Post Svakodnevne veze

Poremećaj ličnosti u porodici

Post Poremećaji u detinjstvu

Tri znakova ste u emotivno zanemarljivoj vezi

Post Tvoje tijelo

Unapređenje slike tela: ljubav posle ljubavi

Post Svakodnevna kreativnost

10 kreativnih uputstava za trenutnu dozu pozitivnosti

Post Roditeljstvo

Isceljenje od incesta: intimni razgovori sa mojim terapeutom

Post Dobro zdravlje

Refraktirate svoju perspektivu na bolest vašeg partnera

Post Poremećaji ličnosti

Moj lični kofeinski eksperiment: setup

Post Slavnost

Hope solo Attention Deficit Poremećaj traumatskog nasilja u porodici

Post Roditeljstvo

Kada tvoj sin misli da je gej

Post Roditeljstvo

Šta raditi o deci koja traže pažnju?