Druga strana depresije: biciklizam bez bicikla | BA.Superenlightme.com

Druga strana depresije: biciklizam bez bicikla

Druga strana depresije: biciklizam bez bicikla

Postoji riječ koju ne želite čuti ako ste bipolarni. To je "biciklizam", a ja ne govorim o Tour de France.

"Moramo da saznamo zašto si biciklizam", rekao je moja sestra praktičar. Dakle, zakazati još jedan sastanak da vidim da li moje napore da se dobro naspavam i da se moj život niz usjek, posebno na poslu, ništa učiniti u biciklizam.

Jedan od problema sa mojim manija je da jednom kada počinje u, to je potrebno gorivo. Nakon godina terapije vidim sebe je pištolj. To je vrlo frustrirajuće. Kao i držeći ruku preko plamen iznova i iznova i razmišljanja, ovaj put nećete opeći. Evo primjer.

load...

Ja sam bio u Washingtonu ovog vikenda. Jesam preokret - letio gore na crvenih očiju u 05:45 i vratio se u 11:54 sati. Kada sam rezervirao let Znao sam da je to bila loša ideja. Trebao sam porasle u petak. Trebao sam uzeti slobodan dan posao, ali iz nekog razloga, odlučio sam da ja to mogu sve - raditi 40+ sati nedeljno i letjeti do Washingtona i dođe kući i očistiti kuću, u kupovinu prehrambene robe rublje.

Moj let up je odgođen. I ključao i moja manija prilagođen. Iz nekog razloga - možda zato što je moj mozak je u trci i moja manija potrebno gorivo - Mislim da mi je povratni let je u 07:00. Ali kad pogledam svoju kartu - u 16:05 - Vidim da je moj let je u 5 popodne. Moram da se od Union Station u Reagan Intl. Aerodrom, check in i jasno sigurnosti u 55 minuta.

Sada, normalna osoba mogla je rekao: "U redu, ti omanuo gore. Glupu grešku. To je ono što se događa kada pokušate to učiniti sve. Uzmite kasniji let ili prenoćiti. Uzmite sobu i opustite se. Ne morate da idem kući večeras. " Ali noooooooo. Moja mala manija trlja ruke zajedno, podiže obrve i kaže: "Učinimo to !!!"

Ja sam u vrlo dobroj formi, ali ja nisam sprinter. Međutim, moja manija je i "mi" je uspjela da - 55 minuta. Pitao sam stjuardesa za malo vode i primijetio sam ruke su mi se tresle.

Kad dođem kući moram uzeti pilulu za spavanje moja sestra-praktičar dali su mi da se na spavanje. Onda sam se u nedjelju i ribati pod, sklopite pranje rublja i su bijesni na ljude u prodavnici koji ne razumiju da je nije u redu da napusti košarici na sredini prolaza, dok se odlučite koju vrstu kave kupiti. Samo kupite Dunkin 'Donuts, prokletstvo!

load...

Znam kad upuštati moja manija rizikujem pada u veliku depresiju. Znam da je ovo, ali u svakom slučaju ja to radim - što me dovodi sada. Ponedjeljak ujutro i vrijedan od e-mailova i telefonskih poziva da se vrate vikend! Možda bi trebalo da vozim bicikl na posao...

load...

Povezane vijesti


Post Svakodnevne veze

Četiri uzroka nezdravih međuljudskih odnosa

Post Depresija

Ubica ima depresiju, opsesivno-kompulsivni poremećaj istoriju pokušaja samoubojstva i dva nova oružja

Post Tvoje tijelo

4 načina da zaista volite sebe

Post Svakodnevne veze

Oženjene žene i stvari: stvarnost i razlozi

Post Roditeljstvo

Kada tvoj sin misli da je gej

Post Više o tebi

Tehnologija 4 načina može uništiti vašu vezu

Post Roditeljstvo

Šta je emocionalno napuštanje?

Post Poremećaji odraslih

Prevazilaženje nedostatka samokontrole

Post Slavnost

Linkin park pjevač Chester Bennington počinje samoubistvo

Post Poremećaji ličnosti

Rano otkrivanje narcizma u lijepim, lijepim, lijepim, finim ljudima

Post Tvoje tijelo

Negovanje svog tela, uma i duha: pitanja i odgovori sa Ajlijem od hranjenja duše

Post Poremećaji odraslih

Radna sveska za smanjenje stresa zasnovana na svesnosti: ponedeljnički svesni citat