Najvažnija stvar koju ćete donijeti na zabavu vašeg supružnika | BA.Superenlightme.com

Najvažnija stvar koju ćete donijeti na zabavu vašeg supružnika

Najvažnija stvar koju ćete donijeti na zabavu vašeg supružnika

 

 

 

 

 

Sezona godišnjih odmora je u punom jeku i da dolazi u kancelariju i obiteljski odmor stranaka, i sve obaveze koje dolaze s njima kad ste u vezi. Uzimanje trenutak da preispita top 5 stvari koje parovi obično misle o pred odmor stranke i uzeti u obzir ove jednostavne promjene, neće samo osigurati da imate velik vrijeme na zabavi, ali će ojačati vaš odnos, previše!

load...

Ne radi se o tome što nosiš... Ako ste zaokupljeni projektovanje savršenu sliku, možda bi bilo dobro vrijeme da se zapitate šta se zapravo radi. Se osjećaš više kao dodatak od partnera? Je li to zbog tvog prihvatanja sebe? Ovdje leži prilika da istražite stare rane iz prethodne veze ili daleke kao djetinjstvo, kao i da ospori te strahove... Kao tim! Umjesto da pita šta da obučem: Recite im da želite izgledati lijepo u njihovim očima, i podsjetiti ih kako veliki oni izgledaju. Nema ništa loše u provjeru u o oblačenju, previše. To je jednostavan način da se ček stvarnost i upravljati anticipacije anksioznosti na obje strane.

Ne radi se o tome što poklon vam donosi... Da li smatrate li da bi najskuplji ili zamišljeno poklon u da bi bio prihvaćen, dopao, ili voli? Vaš partner voli baš kao i vi. Naravno da je divno da bi izraz zahvalnosti za domaćina, ali to nije toliko važno za njih kao sadašnja vašeg prisustva. Umjesto da pita šta da donese: Uzmite trenutak sa svojim partnerom da istraže bilo neizgovoreno očekivanja ili nesigurnosti o ko god će biti na zabavi. Recite svom partneru, ako se osećate nesigurno, tako da mogu imati leđa. Postoji li tajna signal dvoje možete imati u slučaju da jedan od vas biva zarobljen od strane dosadni preko yakker? To može pomoći da se stvori dublje veze između vas dvoje.

Ne radi se o znajući ime svih nas... Želiš biti najbolji mogući partner, a ponekad to znači Sjećanje koji na velikom projektu radili su zajedno u ovoj godini, odnosno da je gazda viski ljubitelj. Ali vam se ne očekuje da znaju ins i outs ureda način na koji bi, ako ste bili zapravo u kancelariji svaki dan. Umjesto da traži popis imena: Pitajte svog supruga ono što misle da je važno za vas da znate o tome ko je ko na zabavi, i da li oni očekuju da bi runde po sobi zajedno ili bi radije da ćete naći bračnog druga da se uskladi sebe sa za neke od noći. Budite sigurni da zaista slušaju njihov odgovor, i da popričamo o tome zajedno.

load...

Ne radi se o tome koliko pijete ili flert... Open barovima i imele može olabaviti granice za neke. Čak i ako imate razloga za brigu sa svojim partnerom, prošlim iskustvima ili novim situacijama može napraviti za napetost oko ove teme. Umjesto da zamolite svog partnera koliko pića oni planiraju da imam: Što može naići kao kontrole: Pogledajte ovo kao priliku da nauče više o svom partneru. Pitajte ih o prethodnim pitanjima. Treba li vam moja pomoć? Ovo bi mogla biti prilika da se ono što se skuplja zovemo "korektivno emocionalno iskustvo", a ne platiti cijenu za sve one koji su došli ranije.

Ne radi se o tome što put kada izađete... Govoreći kroz očekivanja za večeras može pomoći da ne bi bilo nesporazuma ili razočaranja, i osigurati da imate ugodan večer zajedno. Umjesto da zamolite svog partnera koliko dugo moraš ostati: Bez obzira koliko dugo ostati, pobrinite se da uradimo nešto zajedno na kraju noći, da li to znači pazeći da nazdravim jedni druge sa svojim poslednje piće, ili se mazimo s čaj prije nego što u krpe.

Autorska prava Tara Fields, Ph.D., LMFT, psihoterapeut, Autor, Veza Expert Tara Fields, Autor ljubavi Fix: Popravak i vraćanje vaš odnos sada www.tarafields.com

load...

Povezane vijesti