Ženski arhetipovi ljubavi i seksa Pažnja Deficit Disorder: lucy love Attention Deficit Disorderict | BA.Superenlightme.com

Ženski arhetipovi ljubavi i seksa Pažnja Deficit Disorder: lucy love Attention Deficit Disorderict

Ženski arhetipovi ljubavi i seksa Pažnja Deficit Disorder: lucy love Attention Deficit Disorderict

Lucy Love Addict - verovatno ste nju susreli: Umire za ljubav. Uvijek u potrazi za Gospodina Pravog oči skenirati svaki publiku u potrazi za njim gdje god ide. Ne može da toleriše večeru ili film van sam, i ne želi da putujem ili prisustvuju događajima, osim ako će dostupan muškaraca biti tamo, ona ostaje kod kuće sama puno... Ali traži na mreži. Kada se, Lucy je sastavljen i spreman za datum da li na Laundromat ili pokupiti neke stvari u prodavnici uglu. Nikad se ne zna, on bi mogao biti tamo - čovjek koji će učiniti sve u redu. Onaj koji će konačno da se oseća cjelini.

Za ljubav ovisnik poput Lucy, svako mjesto ima potencijal za nju da je upoznam pravu ljubav. Opsjednut pronalaženje tipom koji će joj život potpun, Lucy je potreban drame i intenzitet imaju tendenciju da biste ljude sa. Na žalost njene odnose rijetko idu dalje od prvih nekoliko dana, ali ona ne razumije zašto.

load...

Lucy je očajna. Pozivom prerano, prečesto i postaje intenzivna prebrzo, Lucy obeshrabriti potencijalne savršeno dobrih ljudi i ruševine odnosa prije nego što čak i početi.

Lucy, vanjski izgled su sve, jer to je ono što ona smatra da će privući u svog muškarca. Opsjednut svojim izgledom (jer nikad se ne zna kada bi ga mogli upoznati) ona može imati jede pitanjima, kao što su bulimija ili kompulzivnog vježbanje, vjerujući da će joj savršeno tijelo pomoći u svom nastojanju.

Kao Lucy kreće u svojim dvadesetim, njena sve oduzima opsesija sa momcima dolazi preko kao nezreo drugim ženama. Često izolirani kad ne izlazim, Lucy pada joj nekoliko prijateljice na prvi znak interesa od dječaka. To je vjerojatno ona ima mnogo jak ženski prijateljstva, jer oni jednostavno nisu joj prioritet.

Lucy teži i anksioznosti i depresije, kao njeno raspoloženje ne ovisi sama dostignuća i samopoštovanje, nego o tome da li ili ne ona ima Muškarac visi oko ili u njoj red. Raspoloženja raste i pada ovisno o stanju svog romantičnog života. Jedan način drobljenje depresije, a ponekad i ne žele da žive, zabavljanje = anksioznost. Dok čekamo ljubav ona može pozvati neobavezan seks kao zamjena, nadajući se da samo možda jedan od njih će "srediti."

Zašto Ona traži tretman

Lucy opsesivno ponašanje može razviti u punom cvijetu bulimije ili kompulzivni vježbe navike. Možda prvo pojaviti u tretman za takvog ponašanja. Ona također može zatražiti pomoć od depresije i raspoloženja čini da jednostavno ne bude bolje. U terapiji, ona počinje da se otvori o njoj romantične opsesije.

load...

Lucy može smiriti na oženjeni, samo da bude "u vezi", ali ona je potajno nada i vjerujući da će napustiti svoju ženu. On nikada nije. Kada se otkrila afera ona se poniženo i sramota. Depresivan, ona traži tretman za nju depresije; dok je u terapiji ona istražuje njen opsesivno ponašanje oko ljubavi i vezama.

Ostanite za uvid u dodatne ženski i muški arhetipovi uskoro...

load...

Povezane vijesti


Post Više o tebi

Da li antidepresiv može sprečiti depresiju nakon traumatske povrede mozga?

Post Svakodnevne veze

20 simptoma mentalnog zdravlja toksičnosti metala od hrane

Post Poremećaji ličnosti

Srećan 2018. Zbogom narcizizam. Proslavljamo 500k stranice!

Post Svakodnevna kreativnost

10 kreativnih uputstava za trenutnu dozu pozitivnosti

Post Svakodnevne veze

5 mitova i 5 istina o zavisnosti

Post Roditeljstvo

Opsesivni kompulzivni poremećaj, lažna, hiper-odgovornost i iskrenost

Post Svakodnevne veze

Redefinisanje narcizma kao ljubavnog deficita

Post Svakodnevne veze

Četiri uzroka nezdravih međuljudskih odnosa

Post Poremećaji ličnosti

Funkcionalna remedijacija pomaže kod kognitivnih oštećenja povezanih sa bipolarnim poremećajem

Post Tvoje tijelo

Ostvarite duboku posvećenost sebi

Post Depresija

Aerosmith: moje piće, moja depresija i moje nade za steven Tajler

Post Više o tebi

Veza između zika virusa i lečenja raka mozga?