20 priča o muzičarima koji promovišu nadu, sreću i wellness | BA.Superenlightme.com

20 priča o muzičarima koji promovišu nadu, sreću i wellness

20 priča o muzičarima koji promovišu nadu, sreću i wellness

Prije nekoliko tjedana, ja sam vas pitao svoj omiljeni sretan pjesmu.

(Ako ste propustili, slobodno odete do Koji je Vaš omiljeni Happy Song? I podijelite s nama!)

Međutim, neki muzičari nisu sve o muzici; da li je to učestvuju (ili pokretanje) kampanje ili dijeljenje svoje priče uspjeh, mnogi koriste svoje časti za širenje sreće i wellness dalje samo optimističan melodiju.

load...

Ove sedmice, hajde da vratimo se na neki od muzičara koji uzimaju sreću i nadam se da potpuno drugačiji nivo.

 1. Mane su u redu: Lekcije Lorde - Saznajte kako to tinejdžerska Crooner promiče prava lepotica.
 2. Dave Matthews i Grover Naučite da izrazi svoja osećanja - Tokom ovog super slatki nastup na Sesame Street, Dave Matthews udružuje sa Grover da izraze svoje osjećaje sa muzikom.
 3. Nashville Stars Record djecu Pjesme za "Svako ima svoju priču" - zvezdica Mega zemlji kao što je Vince Gill, Alison Krauss i Faith Hill daju svoje glasove za snimanje melodije napisao djece u Monroe Carell Jr. Dječja bolnica u Vanderbilt.
 4. Filter Frontmen Richard Patrick Razgovori mentalno zdravlje, droga, i Sobriety - "Moji snovi su se stavili na čekanje, samo da sredim ovo ovisnost i smanjim nesigurnosti".
 5. DMB Violinista Boyd Tinsley: "Moj život je bio [BEEP!] Adventure" - Oh, ne ponašaj se kao da si šokiran bih imati Dave Matthews Band dva puta u jednoj listi.
 6. Frank Ocean Na Magic u istinu, poštenje i otvorenost - Frank Ocean dobio bijesna podršku od njegove izdavačke kuće, navijači i kolege umjetnici kada je izašao.
 7. Stavite D * mn kameru! Lekcije iz Outkast Big Boi - "U redu je da se stavi prokletu kamere dole i počne aplaudiraju!" Ovaj savjet je ne samo za koncerte.
 8. Šta, šta? Šta, šta? Macklemore i Play kampanja - Znamo anti-gay jeziku nema mjesta nigdje, a Play Projekt se fokusira na vođenje stavova anti-gay napustio teren i iz svlačionice.
 9. Lekcije iz Paul McCartney: "Ako nije pokvareno, ne Fix It" - "Ako si uživao, zašto nešto drugo A šta bi ti ja volim ono što radim toliko da ja ne '? t zaista želite da se zaustavi. Samo sam nekako ležerno držeći na oku kako se osjećam, a na pozornici, to izgleda kao da je uvek osećao. Ako nije pokvareno, ne popravi. "
 10. Sinead O'Connor na diskusiju tokom Grassroots Suicide Prevention Event - Ona je učinio i rekao neke sporne stvari u svoje vreme, ali govoreći na ovom prevenciju samoubistva događaj nije bio jedan od njih.
 11. Alanis Morissette Na postporođajne depresije - Morissette se pojavljuje na Chelsea Lately i postporođajne depresije i oporavak.
 12. Bruce Springsteen u dvoboju depresija, suicidalne misli - Kad god osoba izlazi sa ličnim podacima o njegovom emocionalno i mentalno zdravlje (ili iskustva sa problemima mentalnog zdravlja), javnost uzima u obzir. Želimo da vidim osobu dobro, a nadam se da dijeleći svoja iskustva, on može pomoći drugima.
 13. The Avett Brothers: novi album, novo razumijevanje života i smrti - Prema osnivača Scott Avett, album se bavi dubokim pitanjima - naime, život i smrt - i osobne račune grupe tih pitanja.
 14. Against Me! Pjevač Tom Gabel izlazi kao transrodne - "Ja ću imati neugodno trenutke i da neće biti zabavno, ali to je dio onoga što govorim je o -. Se nada da će ljudi shvatiti, i nadajući se da će biti prilično ljubazan ".
 15. Povjerenje sija kroz: Lekcije Christina Aguilera - The Voice zvijezda objašnjava da je to tvoj confience - bez tvog tela - da je to bitno.
 16. SAMHSA, Odjel za zdravstvo To Honor Cyndi Lauper Na Heroes Of Hope - Cyndi Lauper djelovao kao počasni predsedavajućeg za dan bezbednosti, i US Department of Health and Human Services nagrađen zbog njenog LGBT osnivanja, True fonda boje.
 17. Carrie Underwood, Mike Fisher Film mentalno zdravlje PSA - Country pjevačica Carrie Underwood i njen hokej sviranje suprug Mike Fisher udružili da pusti tinejdžera znaju da su "beautiful", "poseban" i "volio".
 18. Novi Offspring Album Ponude poruku nade - Prema frontmena Offspring Dexter Holland, on je izabrao "Days Go By", kao prvi singl, a naslov albuma u album, jer je to poruka nade.
 19. Lady Gaga, Born This Way Foundation Host Poster Contest - The Born This Way Foundation navodi tri stuba - sigurnost, vještine i mogućnosti - i ima za cilj da "neguju više prihvata društvo, gdje su prihvatili razlike i individualnost se slavi."
 20. MTV Special: "Demi Lovato: Stay Strong" - Demi išao dalje govorim samo o njoj pitanjima i zahvalio svojim fanovima na podršci; je snimila dokumentarac poseban ", Demi Lovato: Stay Strong", koji joj daje fanovima ideju šta život je bio kao od kada je napustila centar tretman.

A ti, čitaocima? Imate li omiljeni muzičar koji je iznad i izvan otišao da promoviše sreću i wellness?

load...

Povezane vijesti


Post Slavnost

Linkin park pjevač Chester Bennington počinje samoubistvo

Post Slavnost

Protiv mene! pevač tom gabel izlazi kao transgender

Post Slavnost

Princeova smrt motivira Chaka hana da traži lečenje

Post Slavnost

Zvezdana zvezda robert herjavec je razmišljala o samoubistvu nakon razvoda

Post Slavnost

Snl-jevi tokovi: pričajte

Post Slavnost

Svetski dan mentalnog zdravlja: 10 načina da se tretirate kao rockstar!

Post Slavnost

Dave Matthews bend na peščanoj kukičnoj elementarnoj masakru

Post Slavnost

Poznati koje podržavaju projekat lgbt postaje bolje

Post Slavnost

Bristol Palin otkriva trudnoću, emocionalne borbe

Post Slavnost

Pawn zvijezde omiljeni Chumlee uhapšeni zbog oružja i droge

Post Slavnost

Nepravedno je da razbije Kim Kardashian i brak Kanye Westa

Post Slavnost

Istina je da nas hrišćanska saga odvija