Džon Goselin navodi okrutnost, traži starateljstvo od jedne od osam dece | BA.Superenlightme.com

Džon Goselin navodi okrutnost, traži starateljstvo od jedne od osam dece

Džon Goselin navodi okrutnost, traži starateljstvo od jedne od osam dece

Kada TLC se počela prikazivati ​​Jon & Kate Plus 8 2007, publika je očaran živote nekoliko podizanje set blizanaca, kao i šestorke. Gledajući porodice pokušati stvoriti nešto normalan život bio fascinantan i bolne, ponekad, jer napetost počela da pokazuje. Do 2009. Godine, Jon i Kate Gosselin je podnijela zahtjev za razvod, počeo šou završio i bezbroj skandala.

Od tada, stvari su manje od prijateljskog između paru sa oba bacanja optužbama nevjere i loše roditeljstvo jedni na druge, ali čini se kao da treba da bude izbačen malo poradite na nivo razdora.

Pritvor Battle

S obzirom da je split, Jon se borio da zadrži posao (ili boravište!), Tako da je malo čudno da je odlučio da podnese zahtjev za starateljstvo nad 11-godišnju kćer, Hannah, navodeći Kate "okrutnost" prema djevojka. Navodno, Hanna otvoren do njenog oca o njenom odnosu sa svojom majkom i tvrdila da joj je bilo prisiljena snimajući nove epizode spinoff serije, Kate Plus 8.

load...

Njegova bivša supruga je imala primarnu starateljstvo nad djecom, šestorke Alexis, Hannah, Aaden, Collin, Leah, i Joel, plus blizanci Cara i Madelyn, 15, od njihovog razvoda. Sudovi obično čine samo značajne promjene ako nezatvorske roditelja je u stanju pružiti dovoljno dokaza o njihovim tvrdnjama, pogotovo ako se radi o podelu braće i sestara.

New York razvod advokatske kancelarije, rekao Berkman, Bottger, Newman i Rodd Yahoo Roditeljstvo: "Morate imati na umu da je ovo 11-godišnja djevojka. Ona može naći da je to okrutno, ako Kate odveo njen mobilni telefon "Oni su također dodao:". Ako sud koristi obrazloženje da na kraju odluči da nije u najboljem interesu djece da se snimati, taj standard bi se mogao primijeniti na sve druga djeca kao dobro. I ako je dokazano da Kate je biti okrutan prema deci, svaki od njih je igra za promjenu pritvor. "

Nejasno je što bi Jon učiniti ako Kate "okrutnost" je dokazano na sudu, a on je nagrađen sve njegove djece. On se bori da ispuni svoje osnovne potrebe, dok Kate je u mogućnosti pružiti za svih osam djece u proteklih šest godina. Njegov advokat, Kristen Doleva rekao E! Novosti: "Prioritet Jon je ono što je najbolje za djecu" i da planira da se "bori za njih."

Psihijatrijski Zabrinutost?

U februaru, Jon sjeo za intervju sa E! Vijesti i rekao: "Želim privremeno primarni pritvoru do Kate ide na psihijatrijski pregled." Tvrdio je da se brine o njima ostavljajući u brizi jer smatra da je ona "uliva strah" i "kontrola" svoju djecu.

On je naveo da je, u pokušaju da se održi određeni životni stil, ona koristi djeca ", kao njen rekvizita", a smatra da je nepravedno da ih. Ako Hannah stvarno je nesretan o tome da snimi više epizoda emisije, Jon može se reći da je otišao na rekord u prošlosti o tome tačno stanje.

load...

Je li On Ljubomoran?

Neki ljudi dovode u pitanje vremena ove pritvoru borbi i optužuju Jon da su ljubomorni na svoje bivše supruge novu vezu. Uglavnom jedan od razvoda, konačno izgleda kao Kate je u ozbiljnoj vezi sa milioner biznismen, Jeff Prescott. U proteklih nekoliko mjeseci, par je viđen sa povećanjem frekvencije.

Prescott, razvedeni otac troje, je suosnivač internet-based Stockpiler slika, Dreamstime. On je ujedno i predsjednik Fondacije gluvih za djecu, Octagon Sportska prehrana i mlade Fondacije Fit Kids prirode.

Na kraju krajeva, postoje i osmero djece u zavisnosti od Jon i Kate da im pruži stabilnu odgoja tako, nadam se, sve njihove potrebe i brige mogu biti ispunjeni da bi za njih da budu sretni i zdravi. Ako sudovi moraju da se uključe, neka bude tako, ali bilo bi lijepo kada bi ti roditelji mogli staviti svoje razlike po strani za jednom i riješiti njihove probleme privatno, radi svih uključenih.

load...

Povezane vijesti


Post Poremećaji ličnosti

Na 4 načina narcisoidi reaguju na naše granice

Post Poremećaji u detinjstvu

Sva anksioznost nije ista: 3 vrste, 3 rešenja

Post Više o tebi

3 načina za čišćenje unutrašnjeg nereda

Post Roditeljstvo

Pomaganje roditeljima da razumiju opsesivno-kompulzivni poremećaj

Post Roditeljstvo

Fantom trudnoća (pseudokozija): veza između tela i tela

Post Svakodnevne veze

Šta stoji iza vaših odluka o roditeljstvu?

Post Roditeljstvo

Pregled knjige: putanja do mogućnosti

Post Više o tebi

Cirkadijski poremećaj ritma spavanja: imate li abnormalni šablon spavanja?

Post Svakodnevne veze

Da li je lakše dati nego dobiti?

Post Roditeljstvo

Šizofrenija: dijagnoza sa lošom prognozom?

Post Svakodnevne veze

Opsesivno-kompulzivni poremećaj kod dece i tinejdžera

Post Depresija

Zašto su sve velike božićne klasike o depresiji?