Hope solo Attention Deficit Poremećaj traumatskog nasilja u porodici | BA.Superenlightme.com

Hope solo Attention Deficit Poremećaj traumatskog nasilja u porodici

Hope solo Attention Deficit Poremećaj traumatskog nasilja u porodici

Hope Solo je poznat kao jedan od najvećih (ako ne i najveći) ženski nogomet golman na svijetu. Svoj temperament i run-ins sa zakonom su dobro dokumentirani. Najnoviji pitanja proizlaze iz godišnje naslova koje okružuju navode nasilja u porodici.

Dok se pripremala za putovanje u Kanadu za Svetskog kupa za žene ovog mjeseca, ona je sjeo sa ljudima časopis kako bi razgovarali o trenutnoj situaciji zasjenila njenu karijeru. U junu 2017. Godine, ona je optužen za napad na nju polusestra koji su odlučili da otkriva detalje navodnog incidenta tokom Svjetskog prvenstva.

load...

Odjednom, usred onoga što je bio još jedan impresivne performanse, su je osudili bivšeg trenera, američki senator i fudbalskih navijača koji žele tim da je povuče iz rosteru. Obraćajući se situacija, Solo je priznao: ". To je bio bolan godine skoro sam izgubio karijeru Prošlo je traumatično i neugodno.".

Konfliktnih Stories

U izvještaju dva-stranici policija je čineći kruga i sadrži navode o tome da Solo stigao u kući svoje sestre, Teresa Obert, 21. Juna 2017 odmah nakon ponoći. U ovom trenutku, fudbalska zvezda, navodno, udario Obert i njen tada 17-godišnji, 6 metara - 9-inčni, 280-pound sina u lice. Mladih tvrdi da je zaustavio napad razbijanje "drvenu metlu nad Solo glavu."

U vezi sudskih dokumenata, Solo priznaje da joj je nećak udario po glavi sa metlom, ali da mu je napad bio reakcija na nju nazvavši ga "masti i un-atletske." U svakom slučaju, incident okončan Solo se sa lisicama na rukama i uhapsili po dvije tačke nasilja u porodici. Službenici tvrde da ih je vređao kao da je odvedena u zatvor i, navodno, rugali im je rekao: "ti si uplašen od mene, jer znate da li ove lisice su bila ugašena bih kick svoj je **."

Case Dismissed

Njen advokat, Todd Maybrown, insistira na tome da postupci Solo, dok nije u redu, bili su rezultat je "prirodno uznemiren i emocionalne nakon što je pogrešno uhapšen." Prošlog januara, slučaj je zapravo odbacio sudija od Obert i njen sin zbog činjenice da tužioci uskraćena informacije iz advokati Solo-a i tužioci pobjegao države da izbjegne sud naložio taloženje. Kao pravni analitičar, Anne Bremneru, objašnjava: "To nije često da je sudija odbacio slučaj, osim ako smatraju izuzetnim okolnostima To je vrlo rijedak.".

load...

Ponekad, kada je osoba poznata po ima određenu slabost, drugi iskoristi u svoju korist. Moguće je da je Solo je kriv za nasilje u porodici, ali ovo je jedna situacija koja pokazuje važnost nikada ne skače sa zaključcima. Pravosudni sistem je na mjestu i zasniva se na uvjerenju da je osoba nevin dok se ne dokaže da je kriv. Možda nikada nećemo znati šta zaista dogodilo, ali, kako sada stvari stoje, optužbe su odbačene protiv Solo i, kao takva, ona će nastaviti da izađe na fudbalskom terenu i predstavljaju Team USA zajedno sa svojim saigračima.

load...

Povezane vijesti


Post Više o tebi

Još 3 razloga ne možete pobediti sa narcisoidom

Post Više o tebi

9 manje poznatih savjeta za dobivanje i borbu

Post Psihologija seksa

Neverstvo: zašto muškarci varaju?

Post Poremećaji odraslih

Thich nhat hanh je u bolnici, ali nas nikad neće ostaviti

Post Svakodnevna kreativnost

Pregledanje prazne stranice i života sa mogućnošću i strastom

Post Poremećaji odraslih

Sreća je unutrašnji posao: intervju s Sylvia Boorstein

Post Svakodnevne veze

Kako popraviti sve svoje odnose

Post Poremećaji odraslih

Snaga enneagrama: intervju sa dr. David Daniels

Post Poremećaji ličnosti

Pitanja i odgovori na bipolarni poremećaj: da li moje četvorogodišnje dete uzima lekove za bipolarne poremećaje?

Post Roditeljstvo

Živeti sa traumom: suočiti se sa ozbiljnim duševnim bolestima

Post Poremećaji ličnosti

Portreti pet narcisista

Post Poremećaji odraslih

Ključ sreće i nesreće: shantideva i einstein