Linkin park pjevač Chester Bennington počinje samoubistvo | BA.Superenlightme.com

Linkin park pjevač Chester Bennington počinje samoubistvo

Linkin park pjevač Chester Bennington počinje samoubistvo

fanove Linkin Park su tetura na vijest da je frontman, Chester Bennington, pronađen je mrtav u svojoj Los Angelesu. Na žalost, to je se prijavio da je 41-godišnjak se objesio a otkrivena je od strane jednog zaposlenog.

Kao rezultat toga, vlasti su to tretira kao samoubistvo kao Istraga se nastavlja. Tragični scena je počela da se odvija oko 9:00 u četvrtak ujutro kada je policajac odgovorio na hitan poziv u Palo Verdes Estates, Kaliforniji i detalji i dalje pojavljuju.

U međuvremenu, bend druže, Mike Shinoda, je na Twitteru da se potvrdi vijest i rekao: "šokiran i slomljenog srca, ali to je istina. U zvaničnom saopštenju će izaći čim imamo jedan. "

load...

U čudan i tužan twist, danas bi bio Chris Cornell je 53. Rođendan. U Soundgarden pjevač i izvršio samoubistvo vješanjem u maju, a par je, navodno, vrlo blizu. Tako blizu, u stvari, da Bennington je govorio na Cornell sahrani. Može li ova vrsta situacije čak i biti adekvatno objasniti ili razumjeti? Wow.

Bio je to težak život za Bennington. Imao je 11 godina kada su njegovi roditelji razveli i on je otišao da živi sa svojim ocem. Uprkos činjenici da je njegov otac je bio detektiv specijalizirana u slučajevima seksualnog zlostavljanja djece, Bennington nije otkrio da je imao, i sam, bio žrtva početkom u starom samo 7 godina kada ga je jedan stariji muški prijatelj napao.

Još 2008. Godine, rekao je Kernaq, "to je eskalirala iz škakljiva, radoznao, 'šta ovo rade' u punoj na lud prekršaja. Da sam se pretučen i prisiljeni raditi stvari nisam htela da radim. To mi je uništio samopouzdanje. Kao i većina ljudi, Nisam smjela ništa reći. Nisam htio da ljudi misle da sam gej ili da sam lagao. Bilo je to užasno iskustvo. Seksualno zlostavljanje nastavio sve dok sam ja bio 13. "Nakon saznanja da je njegov zlostavljač je takođe bio žrtva, on je odlučio da odustane od slučaja, jer je on" nije potreban osvetu. "

To nije bio jedini izvor djetinjstva patnje Bennington-a. U tinejdžerskim, da je "pokucao okolo kao krpene lutke u školi jer je mršav i tražim drugačiji." Počeo je da pije i korištenja marihuane, opijum, kokain, metamfetamin, i LSD-a. On je poslan da živi sa svojom majkom koja, u osnovi, zatvorio ga u kuću u pokušaju da kontroliše svoje ovisnosti.

load...

Nakon nekih propalih pokušaja, konačno je pronašao izlaz za svoju bol - muziku. Godine 1999., kada im se pridružio s Shinoda, Brad Delson, Rob Bourdon, i Joe Hahn da se formira grupa, Linkin Park (nazvan u čast Santa Monica Lincoln Park).

Kada govorimo o lirski sadržaj svojih pjesama, objasnio je Bennington, "to je lako pasti u tu stvar - 'jadna, jadna ja", to je gdje pjesme poput' puzeći 'dolaze iz: Ne mogu sebi, ali ta pjesma je o preuzimanju odgovornost za svoje postupke. Ne kažem "ti" u bilo kojem trenutku. Radi se o tome da sam ja razlog što sam tako. Ima nešto u meni što me vuče dolje. "

Vrlo tužno. Bennington je ostala njegova šestero djece i žena, Talinda.

load...

Povezane vijesti


Post Psihologija seksa

Drugi deo: hiperseksualni poremećaj - dijagnoza

Post Roditeljstvo

Zašto ne biste podrivali roditeljstvo vašeg partnera

Post Roditeljstvo

Mozak djece sa hiperaktivnošću poremećaja pažnje pokazuje nedostatak proteina

Post Poremećaji ličnosti

Pitanja i odgovori na bipolarni poremećaj: sin sa bipolarnim poremećajem koji ne dobija tretman

Post Slavnost

Adele je uplašena postpartum depresijom

Post Više o tebi

11 savjeta za pomoć u upravljanju anksioznosti

Post Više o tebi

Opšta teorija ljubavi, drugi deo: nauka o privlačnosti

Post Više o tebi

10 načina na koji roditelji mogu pomoći u sprečavanju sajber-hapšenja

Post Tvoje tijelo

Ostvarite duboku posvećenost sebi

Post Tvoje tijelo

Samopouzdanje u nedjelju: inspirativni, pažljivi citati

Post Roditeljstvo

Introverti zaljubljeni: tihi način sretno ikad kasnije

Post Više o tebi

Benzodiazepini i Alchajmerova bolest