Nakon što josh duggar uđe u rehabilitaciju, porodica se okreće | BA.Superenlightme.com

Nakon što josh duggar uđe u rehabilitaciju, porodica se okreće

Nakon što josh duggar uđe u rehabilitaciju, porodica se okreće

Prošlo je emotivan trenutak za Dugar klana. Prvo, otkriveno je da je, kao tinejdžer, najstariji sin, Josh, je seksualno zlostavljao nekoliko djevojke, uključujući i neke od njegovih sestara. Zatim je imenovan kao pretplatnik, kada je popis članstvo Ashley Madison hakirana. Sajt uslužuje oženjenih muškaraca i žena u potrazi za imati vanbračne afere. Josh je imao dva računa i priznao da je ovisnik o pornografiji i da vara svoju ženu, Ana.

Family Reakcija

U sredini medija vatrenu stihiju, sljedeći izraz je objavljen u family website Duggar: "Mi smo veoma zahvalni za izlivanje ljubavi, brige i molitve za našu porodicu tokom ovog najteža situacija sa Josh Kao roditelji smo tako duboko. Ožalošćen odlukama i akcijama naše sina. Njegove pogrešne odluke su duboko povredio plemenitih žena i djece, te su negativno uticati i mnogi drugi. On je također donio veliku uvredu na vrijednosti i vjera nam je stalo. "

load...

Sobu u Rehab

Unutar tjedan dana, otkriveno je da je Josh tražeći pomoć za svoje probleme. Izjavu o porodičnom sajtu nastavio rekavši: "Juče Josh se odjavio u centar dugotrajne terapije. Za njega to će biti dugo putovanje prema cjelovitosti i oporavak. Mi molimo da u ovom on dolazi da završi pokajanje i iskrenu promjenu. U međuvremenu, mi ćemo ponuditi naše ljubavi, brige i predan podršku Anna i naši unuci, kao i ona dobiva zastupnik i pomoć za svoje srce i budućnosti. Tokom tog vremena nastavljamo gledati Bogu - On je naš rock i udobnost. Mi tražimo za nastavak molitve za cijelu našu obitelj. "

Iako je važno da Josh shvatiti ozbiljnost bola on je izazvao sebe i svoju ženu, ona mora biti izuzetno teško raditi kroz ovo sa što svojom porodicom izjave za javnost. 27-godišnjak je već iz sebe kao "najveći licemjer ikada", tako da je teško znati da li išta više potrebno da se kaže. On je, kraju krajeva, odrasla osoba i, u visini od zlostavljanja skandala, njegovi roditelji, Michelle i Jim Bob su ga branili. Nadam se da imaju dobre namjere, ali to je lako da se pitam da li su jednostavno pokušava spasiti lice u ovom trenutku.

Sestra Jessa Strane sa In-Laws

Ranije ove godine, otkriveno je da Josh sestra, Jessa, koji je trenutno trudna sa svoje prvo dijete, bila je jedna od žrtava zlostavljanja. U to vrijeme, ona je pokušala da umanji situaciju. Sada kada je preljuba njenog brata je postati javno znanje, ona je zauzela drugačiji pristup.

Kada je njen otac-in-zakon, Michael Seewald, napisao je oštar ulazak na svojoj internet stranici o Josh, radije nego ga brani, Jessa tweetovao: "Idite u Seewalds.com i pročitati post na Ashley Madison skandal." Mnogi su bili šokirani vidim naizgled odobravaju njegove riječi.

U postu pod nazivom "Grief, Shame, a uzimajući Gospodnje ime uzalud", Michael Seewald predgovora rekavši da on "ne želite dodati više stresa u porodici i dalje oporavlja od uvreda od dana objavljivanja policijski izvještaj detaljima josh grijehe kao tinejdžer ", ali i dalje dijele svoje misli o trenutnoj situaciji.

load...

On je napisao: "Iako nikada nisam upoznala Josha jako dobro, imam veliko poštovanje za svoje tužno roditelje i ogromne simpatije za svoju draga supruga Anna i njihovo četvoro dece sam sebi su žalosti zbog nepopravljivu štetu koju je učinio. Mnoge cela ova okolnost, ali razlog zbog kojeg sam se obaveznim da ove primjedbe je ogromna želja da se opravda ime Boga. Istina kršćani ne često, ali njihovi životi zaista se prilagodio na sliku Krista. Ne gledaj Josh i opravdati svoj grijehe koje odbacuje stvarnost istinske vjere i svetog Boga. "

Posljedice

Nejasno je, ali sa njihovog nastupa, 19 Kids and counting otkazana, to je sigurno reći da je porodica Dugar je zauvijek promijenjen događajima koji su se dogodili u posljednjih nekoliko mjeseci. Lako je pogledati u njih i zaboraviti da su to stvarni ljudi, koji se bave stvarnim problemima, od kojih je najmanje je uspjeh televizijskoj emisiji. Istina je da je Josh Dugar ima četiri malu djecu (uključujući i novorođenče) i, na neki način, on i njegova supruga mora pronaći način da se za njih. Nadajmo se da će naći ozdravljenje on traži na rehabilitaciji, a on će se pojaviti spreman da popravi štetu koju je učinio.

load...

Povezane vijesti


Post Slavnost

Linkin park pjevač Chester Bennington počinje samoubistvo

Post Poremećaji u detinjstvu

8 osobina harizme - i kako ih imati

Post Svakodnevne veze

Živeti sa graničnim poremećajem ličnosti

Post Poremećaji odraslih

Biofeedback za anksioznost i olakšanje stresa

Post Roditeljstvo

Zašto nemam opsesivno-kompulzivni poremećaj?

Post Poremećaji ličnosti

Smanjivanje rizika od pokretanja manije pomoću antidepresiva u bipolarnom poremećaju

Post Poremećaji ličnosti

Da li ste se udali za narcisa?

Post Poremećaji ličnosti

7 pokazuje da je tihi tip ipak narcisista

Post Roditeljstvo

6 ličnosti sa ukorijenjenim obrascima razmišljanja

Post Poremećaji odraslih

Kako pobediti slabe sposobnosti savladavanja i samodestruktivno ponašanje

Post Svakodnevne veze

Genije suprotnosti: kako introvertni i ekstrovertirani postižu izvanredne rezultate

Post Dobro zdravlje

Nije samo za decu: vaš partner sa poremećajem hiperaktivnosti sa pažnjom (prvi deo)