Otac kaže da je knjiga za led dovela do sopstvene smrti | BA.Superenlightme.com

Otac kaže da je knjiga za led dovela do sopstvene smrti

Otac kaže da je knjiga za led dovela do sopstvene smrti

Kad Heath Ledger je umro 2008. Godine, bilo je kao da su svi bili u stanju šoka. Mlada, zvijezda u usponu i novi otac, činilo se neshvatljivo da je njegov život može biti skraćena. Ali to je bilo.

U danima i nedeljama koji su uslijedili njegove smrti, pojavili detalji koji mračnu sliku života koja se činila tako očaran. Autopsija je pokazala da je Dark Knight glumac umro od "akutnog trovanja od kombinovanih efekata oksikodon, hidrokodon, diazepam, temazepam, alprazolam i Doxylamine."

load...

Sada, nakon toliko godina, Ledger otac, Kim, govori se, a on krivi njegovog sina za svoju smrt. U intervjuu za Daily Mail Australija, Kim je rekao: "To je bilo potpuno njegova krivica. To je bio niko drugi. Posegnuo je za [pilule]. On ih je stavio u svom sistemu. Ne možete kriviti nikoga drugog u toj situaciji. To je teško prihvatiti, jer sam ga volela toliko i bio je ponosan na njega. "

Ožalošćene Otac je dodao da mu je upozorenje samo noć prije Ledgera smrti, njegova sestra, Kate, o opasnostima od miješanja lekove tabletama za spavanje. On ju je uvjeriti da mu je bilo dobro i znao šta radi.

"Heath miješa nekoliko lijekova zajedno sa tablete za spavanje i on je zauvijek otišao", rekao je Kim. "To je nešto što smo [sebe, supruga Sally i Kate] samo da se bave."

load...

Kako bi pomogli drugima izbjegli sličnu sudbinu, Kim sada radi na podizanju svijesti o rizicima povezanim sa lekovima zloupotrebe. To je, naravno, pohvalu ali da li to stvarno bavi cijeli problem?

Iako je važno da se drže ljudi odgovorni za svoje postupke, neko je pisanje tih recepata za Ledger. Mi danas imamo problem sa zdravstvenim provajdera overprescribing droge, partikularni opioida. Zar ne bi trebalo da se njima, uključujući u ovoj raspravi?

Centri za kontrolu bolesti je izdala izmijeniti svoje smjernice za propisivanje određenih vrsta lijekova kao "hitan odgovor na epidemiju predoziranja smrti." Ranije ove godine, predsjednik Obama najavio nove inicijative koje su uspostavljeni da pomogne u borbi ovaj rastući problem. Jasno, to nije samo krivica jednog pojedinca.

Ako ništa drugo, nadajmo se da Heatha Ledgera smrt može poslužiti kao podsjetnik kako bismo mogli misliti da imamo stvari pod kontrolom, pogotovo ako se dobiti naše lijekove iz zdravstvenih radnika, ali da se stvari mogu uzeti skretanje za gore vrlo brzo.

Ako ste vi ili bilo koga znate, možda su razvili ovisnost na recept lijekove, potražite stručnu pomoć, posjetite web DrugFree.org informativnog karaktera, i / ili nazovite 1-855-DRUGFREE.

load...

Povezane vijesti


Post Slavnost

Bivši olimpijski debi toomas otkriva ozbiljne borbe

Post Slavnost

Može li Jason Collins izaći pomoći da spase mlade?

Post Slavnost

Rihanna bi mogla da se voli rehab

Post Slavnost

Brus Jennerova tranzicija biće dokumentovana u seriji stvarnosti

Post Slavnost

Pevačica muzike u zemlji je umrla od očiglednog samoubistva

Post Slavnost

Lekcija iz polukrvnog princa # 1: smeh!

Post Slavnost

Da li bi Eddie Cibrianov varanje na leđima bilo prirodno?

Post Slavnost

Čitanje vikenda: elisha goldstein oslobađa trenutni efekat

Post Slavnost

Lekcija o polu-krvnom princu # 4: ne procenjujte knjigu na naslovnoj strani

Post Slavnost

Reid ewing otkriva telesnu dismorfiju, seksualnu orijentaciju

Post Slavnost

Ko može da razgovara sa decom o alkoholu i lekovima?

Post Slavnost

Teen mama zvezda, Tyler baltierra, navodi pokušaj samoubistva