Padma lakshmi poseduje svoju istoriju, otkriva konfuziju očinstva | BA.Superenlightme.com

Padma lakshmi poseduje svoju istoriju, otkriva konfuziju očinstva

Padma lakshmi poseduje svoju istoriju, otkriva konfuziju očinstva

Padma Lakshmi već dugo smatra jednom od najljepših žena na svijetu. Pored toga što je blagoslovio sa neverovatno dobrog izgleda, ona je pokazala kako je pametan, snažan i uspješan ona je tokom godina. Od 2006. Godine, ona je služila kao domaćin reality cooking show, Top Chef, i zaradio mnogi navijači u tom procesu.

Prava kao i ona je u porastu u popularnosti, njen brak završio, a nekoliko godina kasnije, ona je ostala u drugom stanju. Fanovi se pitao koji je otac njenog djeteta, ali ona nikad nije javno obratio situaciju. U svom nedavno objavljenom memoarima, Gubitak, Ljubav, a šta smo jeli, ona priznaje da, jedno vrijeme, nije ime oca bebu jer nije znala.

load...

Razvod i plodnosti Struggles

Nakon pet godina života sa kontroverznim romanopisac, Salmon Rushdie, par je u braku 17. Aprila 2004. Nažalost, sindikat nije dugo trajala i samo tri kratke godine kasnije, podnijela zahtjev za razvod. U 37 godina, Lakshmi našla pokretanje više.

Par nije imao dece. U stvari, samo godinu dana nakon što je njihov split, Lakshmi je dijagnoza teške endometrioze i rekla da ju šanse začeća bez intervencije su vrlo niska. Ona je patila sa simptomima, ali je rekao majci da je to bio samo patnja da žene morali proći.

Uprkos tome što ciste na jajnicima ukloniti godina ranije, kao i potrebe hitnu operaciju za uklanjanje endometrija tkiva koja je upletena u svom tankom crijevu, niko nije rekao Lakshmi da je imala stanju. Ona smatra da je imala ona ranije rekla, ona bi imali više vremena za rješavanje problema.

Dating Two Men

Nakon razvoda, Lakshmi nije bio spreman za ozbiljnu ozbiljnoj vezi. Umjesto toga, ona je odlučila da ljubav dva muškarca, koji datira IMG CEO i milijarder Teddy Forstmann i Adam Dell, brat osnivača Dell Computer Michael Dell, u isto vrijeme. Kada je, 2009. Godine, ona je otkrila da je trudna, vijest "poslao šok kroz [njen] tijelo".

U svojoj knjizi, objasnila je da je, kako je prilagođen biti trudna, kuhano preko svega. Ona je napisao: "pitanje je počeo da prigovarate u mojoj vrtoglavica: 'Kako' ne toliko ali je daleko više neugodno 'Ko?... Nisam znao da je očinstvo sebe, sve do tog septembra. "

U početku, Forstmann reagovao ljutnju, ali nakon što je test očinstva pokazao da on nije bio otac, on je insistirao na ostanak Lakshmi strani. On ju je zamolio da rezultati privatnog i čak ponudio da odgajati dijete kao svoje.  

load...

Otvoren i iskren

Kada pišete svojim memoarima, Lakshmi izabrao da bude otvorena o njenom životu. Ove odluke, ona je napisala: "Bilo je mnogo teških stvari koje sam prošao kroz vrlo kratko intenzivan period pod veoma javnosti okolnostima i morao sam da budem otvoren i iskren o tome. Morao sam da pišem vrstu knjiga koju sam čitao, iskreno. Ne bih želio da pročita knjigu koja je bila samo jedan dugi dlačica komad. "

U intervjuu za Matt Lauer na Today Show, ona je dodala da je "posjedovanje" joj povijest i ne Bežeći od istine. Ona je rekla da su mnogi ljudi izabrati da ljubav više od jedne žene u jednom trenutku i to nije fer da ona treba suditi tako oštro. Nesumnjivo, ona govori za mnoge žene širom svijeta koji su se našli u sličnoj situaciji samo da bude tretiran sa prezirom umjesto samilosti. Nadam se da joj je iskrenost će poboljšati dijalog okružuju ovo nepotrebno tabu tema.

load...

Povezane vijesti


Post Više o tebi

5 brzi podaci o art terapiji

Post Slavnost

10 slavnih citata o jednostavnosti, snagu i samopouzdanju

Post Svakodnevne veze

Prednosti i slabosti hipnoterapije

Post Tvoje tijelo

Kompleks adonisa: uvid iz stručnjaka za telo roberto olivardia

Post Svakodnevne veze

Muškarci i žene vozači: razlika između polova

Post Poremećaji odraslih

Da li je svrha života srećna?

Post Više o tebi

Još 4 duhovne savjete za odmor tokom praznika

Post Depresija

Depresija i menopauza: šta ima znoj sa njim?

Post Poremećaji ličnosti

Kako se nositi sa stresom praznika

Post Poremećaji ličnosti

Pitanja i odgovori na bipolarni poremećaj: kako mogu najbolje da upravljam bipolarnom tokom trudnoće?

Post Poremećaji ličnosti

Fizički efekti narcisističkog zlostavljanja

Post Tvoje tijelo

Šta je na listi samoposluživanja ovog leta?