Pawn zvijezde omiljeni Chumlee uhapšeni zbog oružja i droge | BA.Superenlightme.com

Pawn zvijezde omiljeni Chumlee uhapšeni zbog oružja i droge

Pawn zvijezde omiljeni Chumlee uhapšeni zbog oružja i droge

Pawn Stars je hit za History Channel, jer je debitirao 2009. Godine i veliki dio svoje privlačnosti je fan-favorit, Austin Lee Russell, inače poznat kao Chumlee. Dugokosi, bradati kapicu-nosi spajalica je postao poznat po svom nenamjerne humor, laid-back ponašanje, i njegov, naizgled, nevin pogled na život.

Iako, on je često zadirkivao od strane drugih muškaraca u svjetski poznatom Zlato i srebro zalagaonice, jasno je da su oni, kao i gledaoci, jako vole Russell. To je bio mali šok, dakle, kada je njegova nedavnog hapšenja napravio naslove.

Droga i oružje naknada

9. Marta 2017. Godine, Russell je uhapšen prestup oružje i zbog droge. Policija je u svom domu u jugozapadnoj Las Vegasu kao dio seksualnog napada istrage. Dok on nije bio uhapšen kao dio tih navoda, 33-godišnji je odveden u pritvor nakon pretragu prostorija otkriven, barem, jedan pištolj, marihuane i metamfetamina.

load...

Sve u svemu, Russell je održan u Clark County Centar za pritvor na jednom punjenju oružja i 19 zbog droge-u svom posjedu. Njegov kaucija je $ 62, 000. Bez izjave su izdati od strane History Channel.

Lovable Character

Sa 229.000 Twitter sljedbenika i uspješnu roba linije, jasno je da Russell ima jaku fanova. 2016. Godine, televizijskih ličnosti objasnio svoj draž u Las Vegas Sun kaže: "Ljudi se može odnositi na mene, a oni iskorijeniti za mene, jer u emisiji Ja sam glupa momak, onaj koji je malo grublje oko ivica. Ja sam tip žele da zagrlim. "

Russell otac je umro od raka gušterače, samo nekoliko nedelja pre Pawn Stars premijeru i nikada nije dobio priliku da vidi svog sina na seriji gdje je u interakciji sa detinjstva najbolji prijatelj Corey "Big Hoss" Harrison, sin i unuk Rick i Richard Harrison, odnosno, koji je otvorio World Famous zlato i srebro zalagaonice još 1989. Godine.

Russell je stekao nadimak "Chumlee" star oko 12 godina, kada je otac jednog od njegovih prijatelja rekao da je njegova okruglog lica i brade je izgledao kao morž, Chumley, iz animiranog serijala, Tennesse Tuxedo i njegove priče.

Do sada, ventilator reakcija je bila u velikoj mjeri podržava Russell sa nekim ljudima odbijaju da vjeruju te navode. KTNV razgovarao sa ventilator, Damon Leaks, koji je rekao: "Ja ne vidim Chumlee to radi. Mislim da bi mogao biti neko od pokušavajući da "svoj novac."

Nadamo se da će se stvari rješavaju od tog trenutka nadalje, i istina, ma šta to može biti, će izaći.

load...

Povezane vijesti


Post Roditeljstvo

Živeti sa traumom: suočiti se sa ozbiljnim duševnim bolestima

Post Psihologija seksa

Ženski arhetipovi ljubavi i seksa Pažnja Deficit Disorder: lucy love Attention Deficit Disorderict

Post Poremećaji ličnosti

Zašto žrtve preziru njihovi zlostavljači

Post Psihologija seksa

Da li je seksualno poremećaj nedostatka pažnje u dsm v?

Post Roditeljstvo

Kada vaš partner ima bipolarni poremećaj

Post Više o tebi

5 jednostavnih reči koje mogu uništiti vašu vezu

Post Više o tebi

Bipolarni vodiči za oporavak

Post Poremećaji ličnosti

Čuveni, ali dobronamerni narciski roditelj

Post Depresija

Depresija i menopauza: šta ima znoj sa njim?

Post Poremećaji ličnosti

Da li je narcizam samo ubio još jedan brak?

Post Više o tebi

Kutija puna tame: odrastao u senci graničnog poremećaja ličnosti

Post Svakodnevne veze

Narcisoidni poremećaj ličnosti naspram normalnog narcizma