R Kelly otvara se o seksualnom zlostavljanju u detinjstvu, braku sa aaliyah | BA.Superenlightme.com

R Kelly otvara se o seksualnom zlostavljanju u detinjstvu, braku sa aaliyah

R Kelly otvara se o seksualnom zlostavljanju u detinjstvu, braku sa aaliyah

Sa masivan uspjeh njegovog pjesmu, "I Believe I Can Fly" iz Space Jam soundtrack, R Kelly je postala, nesumnjivo, jedan od najvećih zabavljača na svijetu preko noći. Nažalost, tokom godina, postao je jednako poznat po svojoj moguće neprikladno ponašanje maloljetnih djevojčica jer je za svoju muziku. Dok je on u velikoj mjeri je negirao da je ikada učinio ništa loše, sada mogu imati malo bolji uvid u ono što se događa u njegovom ličnom svijetu.

Past seksualnog zlostavljanja

Mnogi njegovi navijači su bili šokirani kada je 49-godišnji otvoren do GQ o seksualnom zlostavljanju je izdržao rano u svom životu. Naravno, oni koji su pročitali njegovu 2017 memoarima, Soulacoaster, su već upoznati sa većinom onoga što je imao da kaže. To je tužna i tragična priča svi isti.

load...

Pjevač tvrdi da je iz doba "7 ili 8 do možda 14, 15" krvni srodnik redovno ga zlostavljali. On je objasnio: "Sjećam se da osjećaj čudno. Sjećam se da se stidim. Sjećam se zatvaraju oči ili držeći ruke nad mojim očima. Sjećam se te stvari, ali nije mogao suditi ovaj ili onaj način druge u potpunosti. "

Neki mogu se pitaju šta se dešava sa žrtvama seksualnog zlostavljanja dok rastu, rastu naviknuti na zlostavljanje ili proći kroz pubertet. R Kelly je ponovio ono što su mnogi drugi žrtve su nevoljko priznao: "S vremenom, da, [promenio]. Sjećam se, zapravo, nakon nekoliko godina, radujem se ponekad. Znaš, ponaša se kao da nisam, ali jesam. "Na sreću, zlostavljanje došao kraj kada je dobio djevojku.

Zlostavljač je poricao sve

Kao što je dobio stariji, pjevač objašnjava da je znao da je ono što se događa nije bio u pravu. Kada je počeo da djeluje manje uznemiren zbog toga, njegov zlostavljač navodno postao manje zainteresovani i bio je možda plaši njegovih prihvata, anticipacije stav.

Na kraju, prije oko osam godina, R Kelly kaže da je pokušao da razgovara sa ženskom u odnosu na to, ali ona "nije posjedovao do njega." Umjesto da pokušavaju da navaljuje kriminalno, on kaže da joj je on oprašta i ne ne želim da je vidim kažnjen za njega zlostavljanja.

On je objasnio: "Kao što sam starija, gledam ga i znam da je to moralo biti ne samo o meni i njima, ali njima i neko stariji od njih kada su bili mlađi, i šta god im se dogodilo kad su bili mlađi. Pogledao sam ga kao da je bilo nešto kao, ne znam, generacijski prokletstvo, da tako kažem, padaju kroz porodicu. Ne samo počela s njom mi to radi. "

load...

Umetnik učinio priznaju jedan aspekt zlostavljanja koje je posebno štetno. On je rekao da je "to vas uči da definitivno biti seksualno ranije nego što je trebalo imati, nego što bi trebalo. Znate, ne razlikuju od stavljanja napunjen pištolj u ruci klinca - Da li će odrasti kao strijelca, verovatno. Mislim da ti utječe strahovito kada se to dogodi u ranoj dobi.... Vaš hormoni su se više nego što bi inače bilo. Moj je bio. "

Brak Aaliyah

Sredinom - 1990, Vibe časopis tvrdi da je osiguran certifikat brak pokazuje da R Kelly je oženio svoju mnogo mlađi štićenica, Aaliyah. To je lažno tvrdio da je mladi pjevač je 18 godina kada je, u stvari, ona je zapravo samo 15 godina joj je prijavio muž je bio 27 godina u to vrijeme. Sindikat je na kraju poništena, a ni govorio o odnosima. Aaliyah je poginuo u avionskoj nesreći 2001. Godine.

Tokom sjedne sa GQ, R Kelly je priznao da je bio "zaljubljen" sa pokojnim pjevač i "apsolutno", smatra da su osećanja su obostrano. "Pa, postoji mnogo načina da se u ljubavi sa osobom", objašnjava on. "Bio sam zaljubljen u moj djed, znaš. Ali da, ja bih rekao da sam zaljubljen u Aaliyah baš kao što sam bio zaljubljen u nikog drugog. Ali na drugačiji, prijatelj tip način. "

Na pitanje o svom braku, on je odbio iz poštovanja prema Aaliyah i njene porodice. Upitan da li je osjetio kao da je učinio nešto loše, ili ako je on "osjeća loše" o situaciji, njegov odgovor je bio vrlo jasan: "Apsolutno ne", rekao je on. "Apsolutno ne. To je moj odgovor zauvijek: Apsolutno ne ".

load...

Povezane vijesti


Post Poremećaji ličnosti

Poremećaj graničnog ličnosti: narcisoidne povrede, ludilo i svesnost

Post Slavnost

Kimberly Williams-paisley pronalazi lekcije u majčinoj demenci

Post Depresija

Kako zeznuti uzimanje antidepresiva

Post Roditeljstvo

Efekti kritike na odnose

Post Roditeljstvo

Pregled knjige: najbolji vodič za podizanje tinejdžera i tweensa

Post Roditeljstvo

Pregled knjige: žurnal za genogram

Post Svakodnevne veze

Bipolarni odnos: kako razumeti, pomoći i voleti svog partnera

Post Svakodnevna kreativnost

Kreativnost je kao izdanje: pitanja i odgovori sa umjetnikom i mentorom amy maricula

Post Svakodnevne veze

3 nezavisne osobine koje prave bes i osudu

Post Poremećaji ličnosti

Mentalni grip: granični poremećaj ličnosti s prihvatanjem i pažljivošću

Post Roditeljstvo

Neurotribe: nasleđe autizma i budućnost neurodiscipline

Post Poremećaji ličnosti

Poremećaj graničnog ličnosti: šta ima ljubav sa tim?