Šta se dešava sa mozgom izzie Stevens? | BA.Superenlightme.com

Šta se dešava sa mozgom izzie Stevens?

Šta se dešava sa mozgom izzie Stevens?

Nakon otprilike sezone moja majka neprekidno moli sa mnom gledati barem jedne epizode, na kraju sam dao u i, na moju žalost, skočio na McDreamy bandwagon. (Zapravo, radije bih bio pokrovitelj McSteamy voz, ali, skrenuo sam s teme.) Ja sam Uvod u anatomiju ventilatora. Pravi jedan, čini se, s obzirom da sam toughed out / Preston Burke je mizeran odlaska Isaiah Washingtona, stisnute zube kroz kolosalne vic koji je bio Izzie i George, i tako spriječio moje verbalne napade na minimum svaki put Meredith Grey, dobro otvara usta.

Nakon svega što smo prošli ne čudi da je sada, u jeku pete sezone, ja sam potpuno u redu sa Denny Duquette duh u osnovi proganja njegova bivša zaručnika, Izzie Stevens (glumi Katherine Heigl).

Mislim, stvarno. Možda sam samo u šoku. On nije tako teško za gledanje, ni. I budimo iskreni - Izzie sadašnji dečko, Alex je kreten. Ja ću se duhom nad njim bilo koji dan.

load...

Međutim, tu je još na ovu Denny / Izzie / Alex ljubavnom trokutu nego samo da su "najzanimljiviji" Gray pisac Shonda Rhimes ikada uradio.

Michael Ausiello izvještava da, u skladu sa "više izvora", Izzie Stevens ima mozga u vezi sa zdravstvenim problemima. Izzie možda pati od nešto "slično aneurizma," i da je Denny je izgled se zapravo Izzie je halucinacije.

Koliko ja znam, niko iz Grey ili ABC je negirao ili potvrdio sve ovo, ali, čini prihvatljivo.

Ipak, ja sam lijevo pitate šta je to što je slično aneurizmu i izaziva takve živopisne halucinacije? tumori mozga može izazvati halucinacije, ali izgleda da Rhimes je odbacio bilo kakvu tumora. Mentalne bolesti, kao što su shizofrenija, može izazvati i halucinacije, ali mislim da je prilično sigurno reći Izzie nema šizofrenije. I mnoštvo drugih run-of-the-mlin bolesti, kao što su stres i nedostatak sna može uzrokovati halucinacije - ali ja se nadam Rhimes radi se bolje priče od toga.

Dakle, šta je to, Rhimes? Bilo koji od gore navedenih? Ili, možda napad poremećaj? Neki oblik epilepsije? Možda Hoigné sindrom ili vertebro arterija sindrom? Oni oba se bave pitanjima protok krvi, i to je nekako slično aneurizma, zar ne?

Šta ti misliš? Imam neke ideje o tome što ovaj misterija problem mozak može biti? Da li mislite da ovo priča je Emmy-dostojan materijala Katherine Heigl tako očajnički propustio prošle sezone?

Slika Izvor: Wikipedia

load...

Povezane vijesti


Post Psihologija seksa

Afera srca protiv seksualne afere: koja je pogubnija?

Post Poremećaji ličnosti

10 pravila za suočavanje sa panikom: pravilo # 3 (prvi deo)

Post Depresija

Richard dreyfus na bipolarni poremećaj: zaljubljen sam u svoj romantični unutrašnji život

Post Svakodnevne veze

15 zajednički odbrambeni mehanizmi

Post Poremećaji ličnosti

Problemi braka: kakva je pretnja?

Post Tvoje tijelo

Popunjavamo se s pravim stvarima

Post Depresija

Kako zeznuti uzimanje antidepresiva

Post Svakodnevne veze

Generacija sendviča: preživljavajući emotivni izazovi

Post Poremećaji ličnosti

Zašto bi narcisista trebao da vas udari (i hoće)

Post Više o tebi

Na 5 načina muškarci i žene drugačije komuniciraju

Post Poremećaji ličnosti

5 izraza manipulatora vole (i koriste)

Post Svakodnevne veze

Da li se bavite sociopatom ili narcisoidom?