Vježbeno pjevanje: jenny mccarthy pojaviti se u dokumentarcu autizma | BA.Superenlightme.com

Vježbeno pjevanje: jenny mccarthy pojaviti se u dokumentarcu autizma

Vježbeno pjevanje: jenny mccarthy pojaviti se u dokumentarcu autizma

"Oprah Winfrey bi odlično obrazovanje tajnik Dr. Phil mogao gledati nakon mentalno zdravlje nacije i, ako se protežu maštu malo, Jack Bauer od 24 -.. Minus sklonost mučenju koje, nažalost, čini da ga animirati - bi idealan za sigurnost domovine. " odgovor Times Online Gerard Baker na Baracka Obame planira da imenuje televizijski doktor za američkog Surgeon General.

Jack Bauer bi vjerovatno bilo idealno, da, ali dokle god smo glasati za izmišljeni likovi, moj yays idite Michael Scofield i Lincoln Burrows.

Za obje svrhe mentalno zdravlje i sigurnost domovine.

Ja sam samo zaljubljena lojalni tako.

U svakom slučaju, to je vrijeme za još jedan vikend Psychings - uživajte!

load...

Što se tiče filmova, Todd Drezner, sa Univerziteta Columbia Film MIP diploma, je trenutno na Loving bandere, film FilmStew.com će, kaže "uključuje izbliza pogledati 'neurološku," pokret koji pretpostavlja da lečenje autizam je nešto što je ni moguće niti poželjno. " Kao otac sina dijagnosticiran poremećaj autističnog spektra, Drezner se poseban interes za ovu temu, a film će navodno imati zastupnici osoba poput Jenny McCarthy. (Za one koji su zainteresovani, Loving bandere je Drezner rediteljski debi, ali je radio kao urednik na slikam slike, iz 2007. Godine dokumentarac o New York Street umjetnika sa shizofrenijom.)

U knjizi novosti, "Jedno od svakih pet beskućnika ima ozbiljan ili uporan mentalne bolesti" i Indiana University-Purdue University u Fort Wayne docent Phyllis Agnes pokušava da pomogne donijeti više svjetla na beskućništvo, mnoge povezanih faktora, a kako je to sve utiče beskućnika djeca Amerike u svojoj novoj knjizi No Place na tabeli. Tema mentalnih bolesti i beskućništvo je često "kokoška ili jaje" tipa rasprava - koja je prvi? Mene zanima da vidim kako, ako uopće, Agness se bavi mentalnim bolestima i beskućnici djecu.

I, skladu sa kiddie tema, čikaški psihijatar dr Kourosh Dini također ima novu knjigu, video igre igrati i Addiction: Vodič za roditelje, koji ima za cilj da ispita efekte video igre imaju na mlade.

Hodanje na crvenom tepihu, molim vas recite mi da umišljam. Da li su ljudi zaista se kladite koja će osoba biti uključeni u prvoj akciji protiv narkotika u 2009. Godini? Mislim, stvarno? Dobra tuge. U svakom slučaju, ide pravo zajedno sa svojim post o osoba uhode ranije ove sedmice, Ashley Shaw, koordinator PAVE za mentalno zdravlje Americi Licking County, Ohio, ponudila je neke zanimljive i korisne činjenice o proganja na NewarkAdvocate.com (i pogodi šta - niko bio "lud").

Sportske entuzijaste, posebno onih preko bare, može biti zanima u Velikoj Britaniji Channel 4 je stvorio novi dokumentarni serijal o Paul Gascoigne (fudbaler koji ima vrlo javno borili sa problemima mentalnog zdravlja) i njegova porodica se zove Surviving Gazza. Možete saznati više i nadoknadimo epizoda (mislim da samo jedan je do sada emitovala) na Channel 4 je na stranici za seriju.

load...

Pročitao sam neke prilično jadan stvari pisao o Gascoigne, tako da... Nadam se da ovaj dokumentarac ne učiniti više štete nego koristi.

load...

Povezane vijesti


Post Svakodnevne veze

Ciljevi narcisističkog partnera (zaštitite svoj um i srce)

Post Depresija

Ubica ima depresiju, opsesivno-kompulsivni poremećaj istoriju pokušaja samoubojstva i dva nova oružja

Post Svakodnevne veze

Američka psihološka asocijacija blog zabava - priča o postpartum depresiji i pmdd

Post Dobro zdravlje

Kada je vaš partner na suboksonu

Post Tvoje tijelo

Moćna knjiga imenika za decu

Post Poremećaji ličnosti

Dva komada mira od nervozne patnje

Post Roditeljstvo

Opsesivno-kompulzivni poremećaj i supružnici

Post Više o tebi

Povežite se sa telom kako biste se suočili sa hiperaktivnim poremećajem pažnje

Post Depresija

Generacije depresije: hej, mama. Konačno sam srećan

Post Više o tebi

21 upozoravajući znakovi emocionalno zlostavljanja

Post Poremećaji ličnosti

Povratak na narcisoidno zlostavljanje: povratak na osnove

Post Slavnost

Mentalna bolest ili homoseksualnost: koji izlazak trenutka je strašniji?