Zamisli zmaj muzičar otkriva bitku sa depresijom | BA.Superenlightme.com

Zamisli zmaj muzičar otkriva bitku sa depresijom

Zamisli zmaj muzičar otkriva bitku sa depresijom

Kada vidimo ljude postići slavu i bogatstvo, često pretpostavljamo da su svi njihovi problemi su riješeni. Naravno, to nije kako mentalne bolesti radi. Mi to znamo iz gledanja Robin Williams izgubiti dugogodišnje borbe s depresijom. To može biti tako dezorjentirajuce i zbunjujuće kada javna ličnost otkriva borba, ali to je tako važno za njih da dijele jer podiže svijest.

Imagine Dragons je bila na vrhu tabele sa nekim od najvećih pjesama u proteklih godinu dana, uključujući "Radioactive" i "Demoni", ali sada, član benda, Dan Reynolds, otvara se o njegovom privatnom životu. Sve u svemu, on priznaje da je "depresivna kao pakao."

27-godišnji pjevač dijele u niz intervjua nedavno je: "posljednjih nekoliko godina bile su najveći vrhova za mene i sigurno najniži padove To ne znači da je to neka jecaj priča, jer sve je bilo divno i mi smo imali. Sve se desiti da smo mogli ikada želio da se desi, ali sam sigurno bavio dosta depresije. Imam dugi niz godina, ali to je bilo u najgorem i najteža ove posljednje dvije godine. "

load...

Naravno, ako pratite bend onda shvatiš da je to poklapa sa njihovog iznenadnog uspjeha u 2017. U roku od nekoliko dana, oni će biti izdati svoj nastavak napora, Smoke + Mirrors.

Reynolds je rekao: "To je zastrašujuće stvar kad se sve što ste mogli da je želio, ali ipak i dalje osjećati prazninu, jer u tom trenutku ti misliš, 'Čovječe, ako se to ne ispuni, onda ja ne' znam gdje gledati više. "

On je dodao: "To je usamljen kada vaš život mijenja ovako sam izgubio sve moje prijatelje Nije baš da smo imali neke eksplozija argumente ili da pomislim da sam previše cool - odnosi osjetiti lažni Svaki put kada sam razgovarao... Nekoga, osjećam se oni samo razmišljaju o Imagine Dragons. Verovatno mnogi od njih mi ne tretiraju drugačije. Jednostavno ne mogu dobiti više od toga. "

Razumljivo je da se pitaju šta ljudi oko vas su stvarno razmišljaš, posebno kada rasprostranjena uspjeh dolazi tako iznenada. Ima smisla da bi moglo biti element nepovjerenja sa određenim odnosima, ali, srećom, Reynolds, ima svoj sistem male podrške.

Oženio se pjevač, Aja Volkman, prije nekoliko godina, a par je pozdravio kćer, Arrow, u 2017. To je, naravno, također se poklapa sa porastom njegove simptoma depresije - iako je sretna prilika, dodavanje dijete može biti izuzetno stresno. Reynolds učinio komentar o tome kako kreira svoju porodica je od pomoći.

Native Las Vegas je rekao: "Ja nisam osećao strah od smrti - i to me uplašilo Pomislio sam," To je grozno način da se živi Imam divnu 2-godišnju kćer i [a] ženu koju sam.. Ljubav i sjajnu karijeru radim ono što volim. ' To me se kao da je potrebno da preispita svoj život i pronaći dublju zahvalnost za to. "

load...

Pronalaženje novo značenje u životu definitivno mogu biti od pomoći kada se radi sa depresijom. Takođe je važno da potraže stručnu pomoć (posebno tokom dužeg epizoda) u cilju razvoja zdravih strategije preživljavanja.

Bilo je vrlo hrabro od Reynolds biti tako iskren o svojoj depresiji. On je možda spasio nekoliko života sa svojom iskrenošću.

load...

Povezane vijesti


Post Roditeljstvo

Kako pomoći osobi sa ograničenim poremećajem ličnosti, deo 1

Post Roditeljstvo

Opsesivno-kompulzivni poremećaj i velika slika

Post Poremećaji odraslih

Pronalaženje istinskog utočišta: intervju s tara brach, phd

Post Slavnost

Mesec za mentalno zdravlje: 3 načina zagovaranja mentalnog zdravlja

Post Slavnost

Zayn Malik govori o poremećajima u ishrani, anksioznosti

Post Roditeljstvo

Neurotribe: nasleđe autizma i budućnost neurodiscipline

Post Roditeljstvo

Kako pomoći voljenom osobu sa graničnim poremećajem ličnosti, 2. deo

Post Roditeljstvo

6 ličnosti sa ukorijenjenim obrascima razmišljanja

Post Više o tebi

9 koraka za liječenje depresije prirodno

Post Roditeljstvo

Pregled knjige: kada član porodice ima opsesivno-kompulzivni poremećaj

Post Roditeljstvo

Izbor izmedju psyd i phd psihologije

Post Roditeljstvo

Šta je lažna trudnoća? Malo razumljiva, srčana istina