8 savjeta za pisanje ljubavnog pismo vašoj supružnici | BA.Superenlightme.com

8 savjeta za pisanje ljubavnog pismo vašoj supružnici

8 savjeta za pisanje ljubavnog pismo vašoj supružnici

U mojoj poruci, "Getting the Love You Want... Iznova i iznova," Ja spomenuti jedan od najmoćnijih intimnost alata u moj brak, koji piše ljubavno pismo. Pišem jedan svaki dan da moj muž. Sad ti smeta, to nisu dugačak missives. Neki od njih su samo nekoliko rečenica. Ali ja mislim da je kratak izraz naklonosti je napravio naša veza mnogo jači. Na nekoliko dana, to je jedini značajna komunikacija između nas, jer naša djeca imaju neobjašnjivu talenat od prekida svih naših razgovora.

Ali kako idete o pisanju ljubavno pismo? Našao sam ovih osam savjeta o lokaciji, Song braka. Ovaj sljedeći prijedlozi su dio vodiča jednog muža. Ali mislim da oni rade za žene kao dobro.

Pravilo broj jedan: Make It pozitivno Personal

Ništa staviti u pisanom obliku mogu čitati, čuvaju i ponovo pročita. Prvo pravilo za ličnu ljubavno pismo je da je lično i pozitivan. Ljubavna pisma nose poruku u vrednosti od pisca da potvrdi prijemnik. Dakle, to je važno da se napravi popis pozitivnih stvari o svojoj ženi da želite da afirmiše. Izbjegavajte bilo kakvu kritiku, ambivalentan primjedbe. Pusti ih i fokusirati se na pozitivno.

load...

Pravilo broj dva: To je o njoj

A lično ljubavno pismo je direktna komunikacija i sa svojom ženom. Koristiti riječ "ti" rano i često. Share your feelings. Moji roditelji su u braku više od 55 godina. Na moje majke 80. Rođendana, naše porodice dao lični svjedočenja da smo snimio i napravio u DVD-u. Moj tata je ustao i koristili pjesmu, "Misliš Sve svet za mene." On je zagušena emocija ispred svih nas i bilo je toliko moćan da prisustvuju ljubav je imao za svoju ženu. Napraviti svoj žena osjećati posebno, previše.

Pravilo broj tri: Počnite s posebnim Endearment

Ako imate poseban naziv za svoju ženu, koristite ga. Napišite lični pozdrav, kao što su: - Moji najljepši ______________ (ime vaše supruge) - Dragi čudo u mom životu - Ti si najbolja stvar koja mi se dogodilo

Pravilo broj četiri: Neka bude Specifični i smisleno

Uz malo prakse, pisanje lični ljubavno pismo može postati veliki navika! Pobrinite se da je pismo pišete sadrži stvari koje su specifične i smislene na svoj brak, sebe i svoju ženu. Na primjer, možda ćete pisati lični ljubavno pismo na rođenje djeteta, godišnjicu, posebnu zahvalnost za usluge učiniti, ili iz bilo kog razloga koje možete naći. (Što je više razloga, više slova!)

Pravilo broj pet: End s ljubavlju

Izbjegavajte pisanje, "Pa, to je sve." Get kreativno romantično. Koristite nešto što sumira svoja osećanja i dopušta vaša supruga zna da ste i dalje je volim. Koristite završetke poput: Forever Yours, Sve moje ljubavi, S ljubavlju zauvijek, tako sam sretna da ste u mom životu, Misliš svijetu za mene. Zatim se prijavite vaše ime.

load...

Pravilo broj šest: Make It Pretty

Žene vole dobiti poseban poklon, a pakovanje je često važno kao i ono što je unutra. Drugim riječima, osim ako nemate izbora, ne pišu svoje lične ljubavno pismo na poleđini papirne kese. Neka bude lepo. Koristiti posebne uredskog (možete posjetiti spomenar dućan i kupiti samo jedan list za manje od 50 centi.)

Ili napisati pismo u čestitku od Hallmark. Ukrasite ga sa ličnim crtež poput srca ili XOXO ili korištenje naljepnice.

Sedmo pravilo: Special Delivery

Provjerite je li vaš lični ljubavno pismo dobiva pažnju svoje žene. Koristite iznenađenje. Mail Vaše pismo u posebnoj koverti, kao što su Prioritet Mail ili putem Special Delivery. Stavio pismo pod jastukom, u svom donjem rublju ladici, na njen tanjir ili na postavke doručak. Koristite njena omiljena boja kovertu.

Pravilo broj osam: Do It Again and Again

Povjerenje i stalnu posvećenost rang visoko sa svakom ženom. Napišite drugo lično ljubavno pismo kada odete iz grada (dajem ženi karticu za svaku noć da me nema), u ponedjeljak ujutro, kada ona radi veš.

load...

Povezane vijesti


Post Više o tebi

5 načina života sa hroničnim bolom

Post Svakodnevne veze

Listovi emocija: identifikacija vaših osećanja, prijatna i ne

Post Više o tebi

3 načina za čišćenje unutrašnjeg nereda

Post Više o tebi

5 super laka načina da se utihne vaš unutrašnji kritičar

Post Svakodnevne veze

Da li se bavite sociopatom ili narcisoidom?

Post Tvoje tijelo

Neda nedelja: razbijanje misterioznih poremećaja poremećaja u ishrani

Post Roditeljstvo

Opsesivno-kompulzivni poremećaj i upravo suprotno

Post Više o tebi

9 savjeta za stvaranje rutine za odrasle sa poremećajem hiperaktivnosti deficita pažnje

Post Više o tebi

Antipsihotična zloupotreba u domovima za starateljstvo?

Post Više o tebi

Detinjstvo Posttraumatski stresni poremećaj: spanking nije o ljubavi, već o besu

Post Svakodnevna kreativnost

Kreativnost i samo-istraživanje: pitanja i odgovori sa meera lee patel i poklon

Post Poremećaji ličnosti

Evo šta se događa kada kažete narcisoidima da su narcisoidi