Podsticaj tela: prevazilaženje nezadovoljstva | BA.Superenlightme.com

Podsticaj tela: prevazilaženje nezadovoljstva

Podsticaj tela: prevazilaženje nezadovoljstva

Svakog ponedjeljka ima savjet, aktivnost, inspirativni citat ili neki drugi Tidbit koji pomaže povećati vaše tijelo sliku, bilo direktno ili indirektno - i nadam se kick-počinje u tjednu u pozitivnom tonu!

Imate li savjet za poboljšanje tijelo sliku? Email me na mtartakovsky na gmail dot com, a ja ću biti sretan da ga imaju. Volio bih da čujem od tebe!

Koliko puta ste smatrali da vam je vaše tijelo izdao? Možda nisi to rekao u tim reči, ali koliko puta su svoj psovali svoje telo ili se pobunili protiv njih?

Možda si smanjite kalorije i počeo ostvarivanje više, ali i dalje ne možete izgubiti na težini. Možda bi se bore sa hroničnom bolesti ili povremeni bol u leđima koji vas sprečava da radiš ono što voliš.

load...

Kad sam bio zauzet ostvarivanju mršavost kao davno izgubljenim prijateljem, ljuta sam tijelo.

To odbio da bude vitak prirodno. Morao sam gledati ono što sam jeo. Morao sam da se ostvare. Morao sam biti jadno da bi bio mršav. To me je izdao.

Te misli nastavio u orbitu moj mozak, kao i moj frustracija i bijes eskalirao.

Trebalo mi je neko vrijeme da shvatim da moje tijelo nije me izdati. Moglo bi se reći da je izdao to baveći se nezdrave navike. Čak i sada postoje trenuci dobijem frustriran kada sam u stanju napraviti određene vježbe ili kada sam jednostavno iscrpljena ili kada imam glavobolju ili se usporio.

load...

Pa ipak, moje tijelo je tu za mene sve ovo vreme, kroz treninge i bolesti, preko vožnje biciklom i modrica, kroz užurbano puta i glavobolje.

U svojoj knjizi, pet dobrih minuta u Your Body: 100 Imajući u vidu prakse koji će vam pomoći Prihvati sebe i osjećati kao kod kuće u vašem organizmu, Jeffrey Brantley, MD, i Wendy Millstine, NC, imaju vrijedan praksa za pojedince koji misle da svoje tijelo izdao njih.

Njihovo ostvarivanje je posebno za hroničnih bolova, ali mislim da to radi za sve jer nas ohrabruje da bude samilostan prema našim tijelima, a za uzvrat, prema nama samima.

To nas ohrabruje da obrate pažnju, da slušaju bol, gdje god da dolazi, i da odgovori. To je moćna stvar.

To je moćna stvar da se zaustavi i uzeti slušati i odgovoriti na vaše potrebe, pogotovo kada je vaš automatska reakcija je da se ljutiš na vaše tijelo. Ovo je veliki prvi korak ka pokazuje sebe toliko potrebno samo-sažaljenje.

1. Identificirati i fokusirati se na mjestima u vašem tijelu koji čuvaju bol, upala, ili nježnost -shoulder naprezanja, stomaku, teniski lakat, bol u koljenu -wherever boli.

2. Postavite dlanove kao da se moli, i žustro i energično ih utrljati na nekoliko sekundi dok se ne stvaraju toplu i trnce u rukama.

3. Kada ruke su zagrejane, pažljivo i nježno stavite ih na dio tijela koji boli ili boli.

4. Reci naglas ili u sebi: "U ovom trenutku, ja sam slušao moje tijelo govori. Dajem pažnji na ramenu (ili koljena ili kako god) da pomogne moje tijelo fokus i obnoviti životnu energiju."

Potez lagano i sigurno tokom dana.

Da li ikad pomislio da vas je vaše tijelo izdao? Mislite li da ove aktivnosti će biti od pomoći? Kako ste se bave samo-sažaljenje?

load...

Povezane vijesti


Post Tvoje tijelo

Pozitivna slika tela i život života svrhe: deo 3 sa rosie molinarima

Post Tvoje tijelo

Pravi razlozi su lične granice

Post Tvoje tijelo

Podizač tela: pomerite fokus

Post Tvoje tijelo

Dragi djevojčice koja ne zna ili nije znala vrijednost

Post Tvoje tijelo

Podizač tela: posvetite dan razgledanju

Post Tvoje tijelo

Uticaj vaše porodice na vaš odnos sa hranom i telom

Post Tvoje tijelo

Koristan način da se prijavite sa sobom

Post Tvoje tijelo

Demistifikacija anoreksije i porodičnog lečenja: drugi deo sa harriet braonom

Post Tvoje tijelo

Body body boost: priznavanje sebe i drugih

Post Tvoje tijelo

Kako prepoznati debelu priču kako biste ga zaustavili

Post Tvoje tijelo

Na sudjenju i osećanju bolnih emocija

Post Tvoje tijelo

Kada ste preopterećeni probajte ove reči