Kako postupate protiv odbacivanja govori puno o vašem mentalnom stanju | BA.Superenlightme.com

Kako postupate protiv odbacivanja govori puno o vašem mentalnom stanju

Kako postupate protiv odbacivanja govori puno o vašem mentalnom stanju

Stiropor: doktor kaže da nisam NUT! Rekao mi je moj raspoloženja su psihosomatski projekcije mog situacijske mis-vjerovanja.

Naslov: Stiropor Behavioral Health

Mi se ne sviđa, ali to je činjenica života: ODBIJANJE! To može biti kao jednostavan kao i moj odbacivanje pismo ispod ili kao komplikovana kao jedna osoba odbacuje još jedan u vezi. U svakom slučaju, odbijanje smrdi. Kada imate nizak samopoštovanje, odbacivanje postaje potvrdu za svoja osećanja samo-bezvrijednost.

load...

Što možete učiniti da se ne dozvoli odbijanje utjecati na vaše raspoloženje?

Ja ne preporučujem postupa sa ambivalentan odnos, kao što je slaganje sa odbijanjem onda odbacuje. Umjesto toga, moramo postati debele kože, a ne dozvoliti da nas bug. Život je pun odbacivanja. Možete biti odbijen za posao, odbacio za kreditnu karticu, odbijen od zaljubio ili čak odbijen za podnošenje svoj karikatura na publikaciju koja je tražila za svoj rad, ali kasnije odluči da imaju previše podnesaka.

U svakom slučaju, odbijanje može biti okidač. Tako da rukovanje dobro je važan dio života! Strah od odbacivanja je kada mentalno zdravlje postaje dio jednadžbe. Ako pustimo strah ništa nas zaustaviti iz svakog dana aktivnosti, onda je to da se taj strah da će nas držati kao taoce. Imao sam fobija: Strah balona (Globophobia) već godinama. Strah me je daleko od nešto kao bezopasan kao balon. Strah od odbacivanja ljudi je fobija moramo da preboli. Ne možemo dozvoliti da stvari kao što je moj odbacivanje pismo ispod utjecati na naše razmišljanje.

Kako se nositi odbijanje govori mnogo o vašem mentalnom stanju. Ako ste poput mene, a ti si štriklirao kada ste uzeli vremena i truda da dostavi nešto kao pjesma, umjetnička djela ili serija 25 karikatura organizaciju na mentalno zdravlje koristiti za "slobodne" samo da bi vaš rad bacio van kao da je bezvredna, nisi usamljeni.

Avaj ovdje je činjenica, da se odbacio sve vremena! Da odbijanja pismo ispod je daleko od mog prvog i da će biti daleko od moje zadnje. Pa kako da nositi odbijanja? Iskreno, osim pisanje bloga o tome ili crtanje crtani film na temu-ja samo TRY pustiti ga sići leđima. Sam naučio odavno da je život pun odbacivanja i mnogo puta ono što drugi odbacuju, mnogi drugi će prihvatiti raširenih ruku. Pusti to i nastaviti dalje.

load...

Takođe sam se zahvaljuje svim mojim čitaocima koji su me nikada nije poslao pismo odbijanja poput onog ispod.

Hvala Chato Stewart toliko za nedavne podnošenje ******* Izrazi!

Nažalost, nismo u mogućnosti da stane gotovo isto toliko doprinose u biltenu kao bismo željeli, a nismo bili u mogućnosti da uključi svoj podnesak. Međutim, mi ćemo zadržati elektronsku kopiju podnošenja, i to može biti uključeno u budućnosti publikacijama ********. Ako je to slučaj, mi ćemo vas obavijestiti o upotrebi vašeg umjetnička djela ili pisanja.

Ako niste pretvorio u obrazac za podnošenje za umjetnička djela ili već pisanje, molimo vas da to učinite kako bi se osiguralo da će vaš doprinos uzeti u obzir za buduće publikacije. Ako ste poslali rad u ime nekog drugog, molimo vas da prosledite ovu informaciju na njih.

Još jednom, hvala vam puno na podnošenje! Zapamtite, možete poslati u čak podnesaka kao što želite, a mi smo uvijek u potrazi za umjetnička djela i pisanje za korištenje na našoj web stranici i na našim izdanjima.

 S poštovanjem,

************* Communications

***********************

Prijatelj mi je na Facebook @chato B Stewart.

---------------

load...

Povezane vijesti


Post Svakodnevne veze

Redefinisanje narcizma kao ljubavnog deficita

Post Više o tebi

Tehnologija 4 načina može uništiti vašu vezu

Post Svakodnevna kreativnost

Sarah ferguson na oprah: uporna narcistička odbrana

Post Poremećaji ličnosti

Na karuselu sa narcisoidom? 5 koraka za izlazak

Post Poremećaji odraslih

Radna sveska za smanjenje stresa zasnovana na svesnosti: ponedeljnički svesni citat

Post Dobro zdravlje

Emocionalna zloupotreba i vaš partner sa Borderline poremećajem ličnosti

Post Poremećaji ličnosti

10 pravila za suočavanje sa panikom: pravilo # 8, ili kako zapamtiti dobre delove

Post Poremećaji odraslih

Kognitivna terapija bazirana na svesnosti: intervju sa zindel segalom

Post Psihologija seksa

Suočavanje sa seksualnom izdajom: 6 stvari koje terapeuti treba da znaju

Post Poremećaji odraslih

Thich nhat hanh je u bolnici, ali nas nikad neće ostaviti

Post Poremećaji ličnosti

Simptom dana: poremećaj sna

Post Svakodnevne veze

Ogledalo, ogledalo u mozgu: biologija kako se povezujemo sa drugima