Svesnost za seksualni duh: 5 vežbi | BA.Superenlightme.com

Svesnost za seksualni duh: 5 vežbi

Svesnost za seksualni duh: 5 vežbi

Električni zadrhti euforije talasaju tokom svoje golo tijelo. Ljeto povjetarac okružuje ljubavnici, intenziviranje duboko pobuđivanja senzacija rosa na bradavicama iz njegove strastvene poljupce. Ona zuri u njegove čežnje oči, bez napora pristup otvaranje prema njegovu dušu i koristeći snagu svojih duboke veze. Ritam dah odražava push i pull njihove žudnje kukova i isprepleteni tijela. Njeno srce funti i njen genitalijama pulsira, vlažna od žeđ želje. Kako joj ruke istražuju tijelo njenog ljubavnika s nesmotrenim napustiti, ona udahne njegov vrtoglav miris i ukus salinitetu njegove kože. Ona smatra jarke aliveness u njoj rastanak usne dok se kreće niz njegovo torzo. Njena kaskadnim kosa stvara veo koji ne baš ga sprečio gledajući kako ga je crta u usta. Sa svakim dahom, pokreta, a vlakna svog bića, ona izražava žestoku želju, neskriveni ljubavi i besmrtnom odanost. Ona se nalazi u divnoj, meditativno stanje s prekrasnim vizijama, slike, boje i svjetlo specijalnim u njoj mislima očiju. Opojni energije odzvanja tokom svoje blago ljuljanje tijela. Nakon što je njen ljubavnik vrhunac sa dubokim izdanje i izdahnite, on vuče joj je u neposrednoj blizini njegove široke i zadovoljan osmijeh. On ju drži sa čvrstim i jakim milovanje prije nego što mu je lice spušta i dips između nje tiho drhtave butine...

Ovaj primjer pokazuje da sabranost poboljšava seks povećanjem senzualnim veze. U nastavku su pet prakse za vas i vašeg partnera da prihvate zajedno:

1) Breathe svjesno i duboko.

 • Disati do trbuha, dajući životna snaga, moć i energiju na seksualni regijama tijela.
 • Disati u ono što želiš i želite da primate (tj ljubav, veze, strast, itd). Izdahnite. Osloboditi napetosti. Prepustite se eksplozivne oslobađanje orgazam i prirodni tok seksualnih fluida.
 • load...
 • Sinhronizuju ritam dah sa svojim partnerom i produbiti zajedno. Tantrički seks je jedan od načina da se produži i nadilaze vaše seksualno iskustvo.

2) Budite prisutni i svjesni.

 • Umjesto da opsesivno o prošlosti ili brinuti o budućnosti, ponesite potpun i punu pažnju na sadašnji trenutak.
 • Minimizirati ometanja. Isključite televiziju. Ton telefona. Put Fido ili Fluffy u drugoj sobi.
 • Silence nametljive misli (nema lista za kupovinu dozvoljeno tokom neverovatnih seks!) Fokusirajte svoju pažnju na senzualne svijesti (zakrivljenost tijela, mekoću, i klizanja...)
 • Razmislite o Kegelove vježbe za tjelesnu svijest i kontrolu zamršene unutrašnje mišiće koji se odnose na seks.
 • Praksa joge za dah rad, povećana um / svijest tijela, i poboljšanu fleksibilnost. To također može poboljšati seks i dati ideje za nova radna mjesta.
 • Izbjegavajte interni um brbljanje o brige o svom tijelu ili performanse. Seks gurua, Masters i Johnson, pogledajte ovaj fenomen kao "spectatoring" zato što ga sprečava da budu prisutni u iskustvu stavljajući vas u ulozi promatrača.

3) praksa prihvatanja i ne presude.

 • Pusti očekivanja. Nema pritiska da bude savršeno, da izvrši, ili do orgazma. Ti i tvoj ljubavnik, vaša tela, i svoje vrijeme zajedno treba da uživaju. Period.
 • Odvojeno od ego-lažnih konstrukt vas identifikuje kao sebe. Povežite se sa svojim suštinu-dublje, autentični subjekt koji se nalazi u okviru.
 • load...
 • Izvucite iz srama. Svoje tijelo i svoj život su poklone da izraze svoj božanski zajednicu sa svojim ljubavnikom.
 • Odvojiti od uma / misli / kritike. Povežite sa svojim telom. Uronite u senzacije.
 • Pusti potreba za kontrolom. Vjerovati u sebe, svog ljubavnika i proces. Uživajte uzbuđenje nepredviđene i neočekivane vožnju.

4) Meditirajte. 

 • Isprazniti paučinu. Otvori svoj um, srce i Spirt ljubavi kroz sabranosti praksu meditacije.
 • Dodirnite u vaš seksualnu energiju sa Kundalini meditaciju.

5) Pozovite nove mogućnosti.

 • Odvojiti od straha. Shvatite da ranjivost je seksi.
 • Biti dobrodošlice. Prijemčivi. Budite otvoreni za nova iskustva.
 • Kroz svjesnu unija uma / tela / duha, vaša ljubav će se intenzivirati. Pozivamo i doživite transcendentalnog seksa koja je "izvan ovoga svijeta." Zajedno sa svojim partnerom, istražuju i povezati na jedan drugačiji i dublji dimenziju.

Želim da budem još na umu ljubavnik? Žele svjesniji veze? Kao što je ovaj članak i udio sa sa ciljem da vaše naklonosti. 

"Orgazam je uključivanje ukupnog tijela: um, tijelo, dušu, sve zajedno. Možete vibraciju, celim svojim bićem vibrira, od prstiju u glavu. Vi više niste u kontroli; postojanje je zaposeo a ti ne znaš ko si. To je kao ludilo... To je kao meditacija... "~ Osho

Besplatno webinar: Psihologija uspjeha

load...

Povezane vijesti


Post Poremećaji ličnosti

Umešana majka: kćerka je zarobljena

Post Više o tebi

Odrasli sa poremećajem hiperaktivnosti deficita: kako prestati da se bijete

Post Slavnost

Padma lakshmi poseduje svoju istoriju, otkriva konfuziju očinstva

Post Svakodnevne veze

Može li narcisisti naučiti empatiju?

Post Roditeljstvo

Da li treba da se razvedem?

Post Više o tebi

Da li antidepresiv može sprečiti depresiju nakon traumatske povrede mozga?

Post Svakodnevne veze

Crtež linije: tri načina za postavljanje jasnih granica

Post Psihologija seksa

Drugi deo: hiperseksualni poremećaj - dijagnoza

Post Svakodnevne veze

Iznenađujući razlog zašto neke žene traže poslove

Post Slavnost

Bill cosby priznaje da je ženama daju quaaludes

Post Roditeljstvo

Introverti zaljubljeni: tihi način sretno ikad kasnije

Post Dobro zdravlje

Strah od toga da bude život stranke: vaš partner sa socijalnom anksioznošću