Tri zakone promena - kako uticati na vašu podsvesti da biste upravljali energijom svog srca | BA.Superenlightme.com

Tri zakone promena - kako uticati na vašu podsvesti da biste upravljali energijom svog srca

Tri zakone promena - kako uticati na vašu podsvesti da biste upravljali energijom svog srca

Kao um igra vrsta, defanzivnost je varljivo destruktivna. Ona odbacuje energije tela - i kada ti je srce iz ravnoteže, i ti si. U modu preživljavanja, strah vlada tijelo i mozak smjene iz režima učenja zaštitne režim, dakle, više ne bude otvoren za utjecaj ili promjenu.

Ljutiti ispad, poricanje, okrivljujući, laganje, izgovora, povlačenje, i slično, mogu pružiti trskom moći u ovom trenutku - jeftina uzbuđenja, ako hoćete. Ipak, to su skupi kad se uzme u obzir njihov uticaj na vaše lično zdravlje i odnose.

Uzmite srce. Promjena moguća. To ima veze s primjenom određenih zakona promjene za upravljanje energije vašeg srca.

load...

Ovi zakoni govore o tome kako bi najbolje uticati na deo uma koji pokreće sve autonomne sisteme organizma, koja je odgovorna za promjenu - podsvesti.

Zašto da utiču na vašu podsvest?

Vaša podsvijest uzima svoj posao upravljanja energija srce ozbiljno. To govori senzorni jezik fizioloških senzacija i osjetio emocionalna osjećanja, prenose u celom telu komunikacijske mreže.

 • Njegova primarna direktiva je svoj opstanak.

Kada se misli da ne možete upravljati te energije, drugim riječima, ne može nositi razočaranje, strah, itd, to preuzima. Dakle, prvi razlog želite biti u mogućnosti da utiču na vašu podsvest je aktivno dati garanciju potrebno da možete upravljati osjećaja ugroženosti, bez preplavljivanja - sposobnost koja je ključna za stvaranje emocionalne intimnosti. Ako vaš percepcija reci da ne možeš, što je čest slučaj, automatski se brine da te stavi u zaštitnom režimu.

 • Svoj drugi direktive je osigurati vam napredovati.

Nisi tako da samo preživjeti, pa čak i više ubedljivo, ti si prešao unutrašnjim motivacijske snage da napreduju.

Ste izvrsno spojenog ispuniti dvostruku svrhu povezivanja na smislen način i biti autentično ste u procesu koji se odnose na druge i život oko sebe.

Ispod površine žestoke rasprave o pitanju novca, komunikacija, seks, itd, na primjer, su unutrašnje povezanosti diskove da natjerati na ljubav i povezivanje, pronaći vrijednost i prepoznatljivost u odnosu na one koje najviše volimo, a život uglavnom.

 • Podsvijesti pogoni da prežive i napreduju oblikuju svaki vaše ponašanje.
 • load...

Da napreduju, morate znati kako da se smiri i osigurati svoje srce u trenucima kada opstanak strahuje površina, kao što su odbacivanje, neadekvatnost ili napuštanje. Ako se ne osjećate dovoljno sigurno da voli, vaše tijelo automatski prelazi u zaštitni režim.

To je sigurno reći da je u toku upravljanje tvoje srce je najveći izazov se suočavate u životu. Uspio, to je bitno razumjeti kako vaš um i tijelo rada. Za početak, tu su tri zakona promjene:

Prvi zakon: Thoughts kreirati stvarnost - i sudbina.

Vaša podsvest uvek prisluškivala na svoje misli. U stvari, to sluša za verbalne i neverbalne uputstva.

 • Kao što to čini bez razmišljanja svoje, on se oslanja na percepciju događaja znati kako interpretirati život oko sebe.

To ne bi znao da li je tigar je opasnost za vas ili ne, na primjer, bez provjere vaše percepcije. Tigar može izgledati očigledno prijetnja, međutim, ako ste bili krotitelj lavova, ti bi vjerojatno vole ulaska u kavez sa svojim velikim mačkama.

 • Dakle, to je vaša razmišljanja, a ne događaja koji uzrokuju vaše bolne emocije ili defanzivnost.

Svoje misli, a osnovne uvjerenja da ih voze, doslovno, su upute podsvesti koristi za ispaljivanje hemijske reakcije, u skladu s tim. Kada vaše percepcije života - vaše misli - aktivirati opstanak strahove, oni proizvode predvidljiv obrazac. Ograničavanje uvjerenja proizvesti slike u glavi koje uzrokuju strah-based emocije koje, zauzvrat, aktivirati svoj odgovor opstanak.

 • Ograničavanje uvjerenja set up.

Oni pljačkaju ste sreće tako što ćete fokus na ono što vam se najviše bojim: što nije u životu.

Zajednički ograničavanje vjerovanje, na primjer, je ideja da i drugi imaju na vlast da odredite samovrednovanja na osnovu toga da li obavljate u skladu sa njihovim standardima.

load...

Ako držite vjerovanje tako, što više pokušati impresionirati druge, manje su šanse da je da vjerujete u sebe. I bez obzira na to koliko knjige čitate, klase uzmete ili obuke ste prisustvovali, i dalje ćete osjećati bol nikada ne oseća dovoljno dobro.

Ti si to čuo. Tvoje misli postaju navike koje čine svoj lik, i oblikuju pravac svog života. To je suština.

Drugi zakon: Make svestan podsvijesti.

Ograničava ili na drugi način, sve vjerovanja formiraju percepcije da podsvijesti zavisi za filtriranje ulaznih podataka.

Možda ste već proveo većinu svog života pokušava dokazati da si dovoljno dobar da ga živiš. To je moć ovih ograničenja uvjerenja. Morate znati da:

 • Ograničavanje uvjerenja su laži jer ne vi ili život služiti u tebe.

Ograničavaju, a ne osloboditi da bi sve što imaju za cilj da bude. Držeći svoj fokus na preživljavanje strahove, oni samo povećavaju šanse da se, na primjer, vi i vaš partner će koristiti riječi i neverbalne geste koje dodatno produbljuju bolne emocije ste vjerojatno već osjećati. Ovo bi mogao čak i početi argument koji traje danima!

 • Moć ograničavanja vjerovanja počiva u tome što rade u većini slučajeva u tajnosti, bez znanja da vam, odvojeno od same svesti.

Rjesenje? Identificirati bilo koji ograničava vjerovanja posmatranjem misli. Obratite pažnju na svoje misli pomaže vam izgraditi svestan svijest.

Izazov je pravi: Da li ste spremni da ispitaju svoj život ispitujući svoje misli?

 • Osim ako ste spremni da svjesno odražava na svoje misli, osjećaje i akcije, vi napore kako bi promjene će biti osujećeni podsvijesti uvjerenja.

Šanse su, kada niste svjesni energija vas dovesti do razgovora sa voljenom osobom, vi ćete defanzivno reagirati u određenim kontekstima, i kriviti ih umjesto toga. Svaki put kada radite, međutim, samo intenzivirati bolne emocije oboje već osjetiti iznutra, kao usamljenosti, odbacivanje ili srama.

Neispitanog život nije vrijedan življenja. ~ SOCRATES

Proces izrade svestan podsvesti je jedan od najvažnijih načina mijenjanja odbrambene obrazaca koji se odnose na sebe i voljene.

Treći zakon: Zagrli Bolna Emotions - Or Be pod njihovom kontrolom.

Da razvije emocionalnu inteligenciju, postane potpuno emotivno zreo, to je bitno da vam dati svoj podsvest punu dozvolu da vam omogućiti da doživite kompletan asortiman emocija... Ranjivosti.

Ovde nema prečice.

Kao ljudsko biće, prirodno teže da se osjećaju pozitivne emocije srca - ljubav, entuzijazam, samopouzdanje, između ostalih. To je velika i neverovatno onako kako treba da bude. To je ono što srce žudi za, nemilosrdno.

Rijetko je nastava potrebna za "suočavanje" sa svojim pozitivnim emocijama, međutim!

Rad je potreban, međutim, u učenju kako ostati empathically povezani sa svojim saosećanje, a najviša stremljenja srca, u trenucima kada se dovodi u pitanje. To je neophodno da znate kako da smiri svoj um i tijelo - tako da je vaš odgovor opstanak ne preuzme svoju sposobnost da svjesno misli!

Možda se pitate, kako se oseća bolna osjećanja, što im omogućava da dirati svoje srce ili otkrivanja ih drugima, i slično, možda vam ojačati?

Uzmite u obzir sljedeće:

 • To je bolno emocije koje podučavaju i protežu vaše srce će vam pomoći da više u potpunosti voljeti sebe i druge, bezuslovno.
 • To je emocija ranjivosti, neugodan i bolan one, koji vas naučiti ono što ne radi i ojačate odlučnost.
 • To je osjećaje želite izbjeći i odgurne da, ako bi se samo pauzirati slušati, obavijestiti vas koje akcije da se ili ne uzeti da ostane čvrsto povezan sa samilosti.

Drugim riječima, to nije bolno emocije po sebi koji uzrokuju probleme. To se ne znajući kako da se osjećaju i obradi ih. (Često je to zato što su isti oni tvoji roditelji nesvjesno naučili da se osjećaju zabrinuti [su radili previše].) Konkretno:

 • To se ne znajući kako da se osjećaju i izražavaju ih bez zapinjanja ili valjaju u njihovoj moći Isključivanje.
 • To se ne znajući kako da se osjećaju dovoljno sigurno da ostane empathically povezan sa sebe i druge u situacijama koje najviše osporavaju.
 • To se ne znajući kako da preuzme odgovornost za svoje emocije, tako da će vas vaš opstanak mozak oslobodi da slobodno i potpuno davati i primati ljubav sebe i drugih.

Ako smatrate da vaša sreća ovisi o određenim događajima, ishodi ili druge da vam taj osjećaj, to je postavljen za emocionalne patnje.

Bez obzira koliko dobro dobronamjerne, ako ste "mislite" da ne može ostati u potpunosti prisutan na ljubav i prihvatiti sebe i druge u trenucima kada su jedan ili oba od vas su naizgled Unlovable, nenamjerno, vi također šalje poruku da ne volim drugi kad ne rade ono što vas usrećuje. (I, želite znati kakav je osjećaj da primate ovu poruku od drugih. Vrlo uobičajena praksa!)

Nema razlike da ne namjeravaju da prenese ovo! To je samo način na koji se emocionalna stanja rada tijela u auto-pilot. Kad god ljudi ne osjećaju voljeni ili vrijednosti u odnosu na one koje je stalo, automatski, ovaj unutra izaziva strašna osjećanja.

Morate znati kako bi zaštitili svoju sreću, i upravljanje energije vašeg srca, u situacijama koje se aktivira. Takođe treba da znate šta su okidači.

Kada prihvate bolne emocije kao nastavnici ili radnja signale, pustite sebi da više u potpunosti dožive emocije bujnost - entuzijazam, zahvalnosti i ljubavi, hrabrosti i suosjećanja - i ispunjenja ste dugo da se osjećaju u svojim vezama.

To je pitanje prisustva na svoj emotivni doživljaj života razvijajući svoj kapacitet da ostanu mirni, sigurni, centrirano bez obzira na ono što se događa oko vas.

Imate važan odgovornost da zaštite svoju sreću - to je samo pitanje da li ste vi ili vaš strah će kontrolisati pravac svog života.

Promijeniti svoj život s velikim mislima i osjećaje!

Da, promjena nije moguća. Možete direktno utjecati vaše podsvesti držeći ova tri zakona promjene u vidu.

Defanzivni reaktivnost nije zdravo za vaš um, tijelo ili odnose.

Možete svjesno stvoriti osjećaj sigurnosti za sebe, po svojoj volji, bez obzira na okolnosti oko vas, a to znači taj način u trenucima da većina aktiviraju vas.

Možete ovladati svoj unutarnji svijet emocija i svjesno izabrati emocije želite kreirati unutar sebe i vaš partner.

Možete naučiti da misle i govore jezikom uspjeha i mogućnosti.

Tvoje misli su strahovito moćan. Oni imaju moć da bilo stvoriti ili uništiti. Ili ih svesne - ili su te kontrolirati.

Odgovornost kako bi zaštitili svoje sreće, energije vašeg srca, je prekrasan jedan. Prigrlite je.

To činite tako što iskoristite svoj fokus na ono što volite, a istovremeno omogućava svojim strahovima da mirno obavijestiti svoje izbore na uravnotežen način.

Izbor je na vama.

load...

Povezane vijesti


Post Roditeljstvo

Moj šizofrenički život: put ka oporavku od mentalnih bolesti

Post Više o tebi

3 činjenice koje možda ne znate o freudu i njegovom najvećem poremećajima u defenziji pažnje

Post Dobro zdravlje

88 razloga za sreću!

Post Depresija

Donesite mi čekić za sankanje: depresija kao bes se okrenula unutra

Post Dobro zdravlje

Kada sumnjate da vaš partner ima šizofreniju

Post Poremećaji ličnosti

Na 4 načina narcisoidi reaguju na naše granice

Post Svakodnevne veze

7 načina da se zaustavi noćna anksioznost - depresija

Post Više o tebi

Stvari koje nikada nećete vidjeti narcisisti

Post Poremećaji ličnosti

Zaštitite sebe emotivno

Post Depresija

Kako roditelji mogu pomoći deci sa depresijom: Dio II

Post Dobro zdravlje

Ispovesti negovatelja

Post Roditeljstvo

Povratak priča o našim životima: svakodnevna narativna terapija za crtanje inspiracije